ΖΩΔΙΑ

17/09: Δράστε έξυπνα και ευέλικτα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Σεπτεμβρίου 2022

17/09: Δράστε έξυπνα και ευέλικτα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι δυσαρμονικές σχέσεις μεταξύ της Σελήνης, του Ηλίου, της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα σήμερα συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μπορεί να φέρουν εντάσεις ή/και απογοητεύσεις.

Οι δυσαρμονικές σχέσεις μεταξύ της Σελήνης, του Ηλίου, της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα σήμερα συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μπορεί να φέρουν εντάσεις ή/και απογοητεύσεις. Οι αλλαγές είναι στο μενού της ημέρας και η εκ νέου εξέταση καταστάσεων είναι αναγκαία. Δράστε έξυπνα και ευέλικτα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η επικοινωνία θέλει ιδιαίτερη προσοχή σήμερα ειδικά αν βρεθείτε με ανθρώπους που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, θέματα αξιών είναι στο τραπέζι αυτές τις ημέρες τα οποία θέλετε να λύσετε άμεσα και ανώδυνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας μαζί με τον Άρη φέρνουν μια σχετικά κινητικότητα και επιθυμίες στην επιφάνεια, οι οποίες ζητούν να βρουν τρόπους έκφρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις που κάνετε χτες και σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, ωστόσο η διαδρομή που θα ακολουθήσετε δεν είναι απαραίτητα η πιο εύκολη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κοινωνικά θέματα και επαφές είναι ενεργές αυτή τη στιγμή και μπορούν να φέρουν νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με κινήσεις που θέλετε να κάνετε άμεσα. ΩΔιαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, προχωρήστε το πρόγραμμά σας χαλαρά και με συγκεκριμένα, σταθερά βήματα χωρίς να σκέφτεστε να κλείσετε οπωσδήποτε όλες τις εκκρεμότητες σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οι εμπνεύσεις και οι ιδέες που έχετε χτες και σήμερα είναι αρκετά βοηθητικές σε δράσεις που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να θέσετε τα πράγματα επί τάπητος μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας ζητούν να κάνετε εσωτερικές διεργασίες και αναθεωρήσεις σε προσωπικό, βαθύτερο επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους, τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας επηρεάζουν τα πλανητικά δρώμενα αυτές τις ημέρες γιαυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός αν δεν θέλετε να χαλάσουν χρήσιμες ισορροπίες.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή σχετικά με την εργασία σας, σας προβληματίσει αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, χθες και σήμερα σας δίνονται ευκαιρίες να ασχοληθείτε με κάτι όχι μόνο παραγωγικό αλλά να πάρετε και χαρά σε προσωπικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, από χτες φαίνεται πως οι συνεργασίες και οι σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο σας προβληματίζουν για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.