ΖΩΔΙΑ

18/09: Τάση υπερβολής- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Σεπτεμβρίου 2022

18/09: Τάση υπερβολής- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη νωρίς το πρωί θα βρίσκεται σε «κενό πορείας» οπότε καλό θα είναι να μην κάνετε σημαντικές ενέργειες και κινήσεις. Από τις 10:00 πμ και μετά θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την συναισθηματική τροφή που λαμβάνουμε στο σήμερα της ζωής μας. Η αμφιθυμία θα είναι παρούσα καθώς και η τάση να μεγαλοποιούμαι τα συναισθήματα που νιώθουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα θα είναι ιδιαίτερη πρόκληση για εσάς να συνδυάσετε αυτά που νιώθετε με αυτά που σκέφτεστε ώστε να ικανοποιήσετε και τα δύο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας σήμερα οι οποίες ενδέχεται να σας βάλουν σε δίλημμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια έρχεται στην πρώτη γραμμή σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο οπότε θα σας γεμίσει με δύναμη και θέληση να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αναθεωρήσεις γίνονται σήμερα από εσάς σχετικά με ζητήματα που είναι ανοιχτά αυτή τη περίοδο στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα αγκαλιάστε φίλους που έχετε στην καρδιά σας και συναντήστε ανθρώπους που εκτιμάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, το να νιώσετε ασφαλής είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή και σήμερα θα σας δοθούν ευκαιρίες να ακολουθήσετε μια διαδρομή προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί να θελήσετε σήμερα να μείνετε με τις σκέψεις σας ή με πολύ προσωπικά σας πράγματα, κάτι που θα πρέπει να γίνει σεβαστό από τους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δικά σας προσωπικά ζητήματα ενδέχεται να είναι έντονα κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να τα δείτε με ιδιαίτερη ηρεμία και ησυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα που νιώθετε ενδέχεται να είναι έντονη αλλά δεν μοιάζει να είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καθημερινά πράγματα και ασχολίες ενδέχεται να ζητούν ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, καλή στιγμή να περάσετε την ημέρα σας με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας και μπορούν να σας δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

TAGS