ΖΩΔΙΑ

22/09: Μείνετε σε ασφαλή εδάφη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2022

22/09: Μείνετε σε ασφαλή εδάφη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ήλιος σήμερα βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου της Παρθένου, λίγο πριν μπει στον Ζυγό και ξεκινήσει το Χειμερινό ηλιοστάσιο. Ενεργειακά, η ημέρα δεν έχει πολλή ενέργεια, οπότε δεν προσφέρεται για σημαντικές δράσεις. Αν προσθέσουμε και τον Ερμή ανάδρομο, είναι καλύτερο να ασχοληθούμε χαλαρά με ότι επείγει και να φροντίσουμε να ξεκουραστούμε ψυχικά και σωματικά με όποιον τρόπο μπορούμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Λιονταριού δίνοντας σας ώθηση να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, προσωπικά σας ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή ωστόσο η περίοδος δεν είναι ευνοική για νέα ξεκινήματα. Περισσότερο είναι στιγμή αναθεωρήσεων και ξεκαθαρισμάτων Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία αυτές τις ημέρες μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιον τρόπο γιαυτό επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Ότι και αν κάνετε, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών είναι στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες και φαίνεται πως θέλετε με κάθε τρόπο να βρείτε δημιουργικές λύσεις. Αφεθείτε λίγο περισσότερο στις εμπνεύσεις σας και στις σκέψεις που κάνετε αυτές τις ημέρες (ειδικά αύριο). Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Καλό θα είναι, ειδικά σήμερα, να είστε περισσότερο ανεκτική/ός και υπομονετική/ός με τις συμπεριφορές των ανθρώπων Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η σημερινή ημέρα μπορεί να μην έχει την δυναμική που χρειάζεστε για να κάνετε πράγματα αλλά από αύριο αλλάζει το σκηνικό. Σήμερα προσπαθήστε να ξεκουραστείτε με όποιον τρόπο μπορείτε και μην πιέζετε, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, από αύριο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας θα δείτε πως όλα θα είναι πολύ διαφορετικά και θα νιώθετε με περισσότερη ενέργεια και δύναμη. Σήμερα ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι επείγον Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο να ολοκληρώσετε το πρόγραμμά σας με επιτυχία ή να νιώθετε πως η ενέργεια που χρειάζεται να καταβάλετε είναι περισσότερη από ότι περιμένατε. Κάντε υπομονή μέχρι αύριο Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η σημερινή ημέρα δεν προσφέρετε για πολλές ενέργειες ειδικότερα σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και την εργασία σας. Δώστε αρκετό χρόνο και χώρο στις καταστάσεις που προκύπτουν. Από αύριο τα σπουδαία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ενέργεια της ημέρας δεν είναι για πολλές εξωτερικεύσεις, αντιθέτως καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μην ξοδέψετε τις αντοχές σας σε καταστάσεις εφήμερες ή άσκοπες στο σήμερα. Αύριο αλλάζει η εποχή, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη και σήμερα απέναντί σας ενδέχεται να σας φέρνει μπροστά σε διλλήματα ή ζητήματα σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες. Η αλήθεια είναι πως ενδέχεται σήμερα να νιώθετε μια σχετική κούραση για να ασχοληθείτε με το οτιδήποτε, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή στην εργασία σας ενδέχεται να ζητά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας και δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS