ΖΩΔΙΑ

26/09: Έντονη η τάση της υπερβολής - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Σεπτεμβρίου 2022

26/09: Έντονη η τάση της υπερβολής - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Νέα Σελήνη μόλις άρχισε τον κύκλο της για τις επόμενες 28 ημέρες και ο Ερμής ανάδρομος σήμερα είναι στην ίδια θέση με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου. Σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά και συζητήσεις γύρω από ζητήματα που είναι ανοιχτά ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια

Θα χρειαστεί να είμαστε ιδιαίτερα διαλλακτικοί και ρεαλιστές γιατί η τάση αμφισβήτησης, αμφιθυμίας και υπερβολής θα είναι έντονα παρούσες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινή σας ρουτίνα είναι ανοιχτά αυτή την περίοδο και ειδικά σήμερα θα χρειαστεί να τα δείτε πιο αναλυτικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, πολλά αλλάζουν αυτές τις ημέρες και αναθεωρήσεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή ενδέχεται να προκύψουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί κάποια διλλήματα που έχουν προκύψει στην προσωπική σας ζωή ή το σπίτι και την οικογένεια να σας απασχολούν έντονα αυτές τις ημέρες, ωστόσο σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε ενδιαφέρουσες λύσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και στις επαφές σας με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής ανάδρομος με την Αφροδίτη σήμερα στο ζώδιό σας μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες ή/και τα οικονομικά σας. Η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μόλις πραγματοποιήθηκε η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας οπότε ανεξάρτητα τυχόν εμπόδια και προκλήσεις είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες που θέλετε. Λίγο περισσότερο προσοχή σήμερα σε ότι αφορά κυρίως τις σκέψεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες ή με άτομα τα οποία σας συνδέει κάποιου είδους συνεργασία. Δώστε αρκετό χώρο στις συζητήσεις που προκύπτουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα γίνεται και αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις συζητήσεις με άλλα άτομα χωρίς ιδιαίτερο λόγο αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, θα μπορούσε να είναι μια αντιφατική ημέρα για εσάς η σημερινή μιας και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες να κάνετε δημιουργικά πράγματα αλλά η διάθεσή σας δεν είναι η καταλληλότερη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο ζητώντας ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS