ΖΩΔΙΑ

Tα 3 ζώδια θα έχουν έναν πιο ευνοϊκό και ευχάριστο Οκτώβριο


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2022

Tα 3 ζώδια θα έχουν έναν πιο ευνοϊκό και ευχάριστο Οκτώβριο
Ποιοι θα μπορούσα να χαρούν, με όσα τους περιμένουν τον επόμενο μήνα του Οκτωβρίου

Με αυτά και με αυτά έφυγε και ο Σεπτέμβρης, ο οποίος σε γενικές γραμμές ήταν ουδέτερος, χωρίς πολλές εξελίξεις και εύνοιες. Μπορεί οι καθυστερήσεις και η έλλειψη επικοινωνίας να έχουν φέρει προβλήματα, ωστόσο κράτα γερά, γιατί ακόμη ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ.

Τα καλά νέα είναι ότι σε πολύ λίγες ημέρες έχουμε έναν φρέσκο και νέο μήνα, τον οποίο θα αναλύσουμε και σε επόμενες αναρτήσεις. Ο Οκτώβρης λοιπόν για ορισμένα ζώδια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός και είπαμε να ξεκινήσουμε με τα θετικά και με τα ζώδια εκείνα, που θα επωφεληθούν από τους πλανήτες τις επόμενες ημέρες του Οκτωβρίου. Ποια θα είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια;

ΖΥΓΟΣ

Με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή στο ζώδιό σου, εσύ που είσαι γεννημένος στο α' και β' δεκαήμερο θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, γεμάτο όμορφες στιγμές, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια σχέση, μια συνεργασία με αξιόλογες προοπτικές ή να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή ή την εμφάνισή σου. Η μετάβαση της Αφροδίτης και του Ήλιου στις 23, στον 2ο οίκο σου, αλλά και η μερική Ηλιακή έκλειψη, της 25ης Οκτωβρίου, στον Σκορπιό, ενδεχομένως να φέρει και αύξηση των εσόδων σου, όπως επίσης πάθος και ένταση στα ερωτικά σου, κάτι που σημαίνει ότι αν είσαι μόνος/η, ένα νέο ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η στιγμή που θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις, όλα όσα πασχίζεις να έχεις στη ζωή σου. Από ένα όμορφο και τακτοποιημένο σπίτι έως και ξέγνοιαστες στιγμές με κοντινούς σου ανθρώπους. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να αγοράσεις αντικείμενα ή έπιπλα που ήθελες καιρό, αλλά και να χαλαρώσεις τώρα που αρχίζουν οι κρύες νύχτες με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου. Αν είσαι μόνος/η από τις 23, θα έχεις εύνοια και στα ερωτικά σου, ενώ οι ευκαιρίες για έναν έρωτα μεγάλο και αμοιβαίο θα είναι αρκετές, αρκεί βέβαια να κυκλοφορήσεις. Θεαματική αλλαγή αναμένεται στις 25 του μήνα, με τη μερική Ηλιακή έκλειψη στον οίκο του έρωτα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι είχες καιρό να εμφανιστείς στους κερδισμένους του μήνα. Και ναι, σχεδόν τα 2/3 του Οκτωβρίου τα "κέρδη" σου αφορούν δουλειά, συναντήσεις, προτάσεις, σκέψεις, ανασυγκρότηση δυνάμεων και ενδεχομένως έναν έρωτα που πάει να γεννηθεί. Από τις 23 όμως έχεις τον πρώτο λόγο. Ήλιος και Αφροδίτη θα είναι πάνω σου, εξασφαλίζοντας την θετική έκβαση όλων των υποθέσεών σου και πραγματοποίηση των σχεδίων σου, αν και οι μεγάλες αλλαγές (και σε σένα) θα γίνουν με τη μερική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που θα φέρει θεαματικές εξελίξεις και μια καινούργια αρχή στην προσωπική σου ζωή, που θα θυμάσαι για αρκετό καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS