ΖΩΔΙΑ

Η καλύτερη φθινοπωρινή ημέρα για σένα, ανάλογα με το ζώδιο σου


JTeam

30 Σεπτεμβρίου 2022

Η καλύτερη φθινοπωρινή ημέρα για σένα, ανάλογα με το ζώδιο σου
Οι καλύτερες ημέρες, οι οποίες θα σας δώσουν ώθηση στην νέα φθινοπωρινή σεζόν

Μπορεί αυτόν τον καιρό να περνάμε μια μονότονη φάση, με καθυστερήσεις και αναποδιές λόγω του ανάδρομου Ερμή, ωστόσο το σκηνικό αλλάζει από 2/10 και η φθινοπωρινή εποχή αρχίζει να παίρνει πιο έντονα χρώματα, περισσότερο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τους πλανήτες, την θέση στην οποία θα βρίσκονται και το πως ακριβώς θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο, πάμε μαζί να δούμε τις καλύτερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο.

Τις ημερομηνίες αυτές καλό θα ήταν να τις κρατήσεις, καθώς μπορείς να πάρεις ρίσκα και να αναμένεις θετικές εξελίξεις, ενώ θα μπορείς επίσης να είσαι πιο προσεκτική, στις υπόλοιπες, οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο ευνοϊκές. Ποια θα ήταν η καλύτερη φθινοπωρινή ημέρα για τα ζώδια;

Κριοί

23 Δεκέμβρη. Φαίνεται να είναι η ημερομηνία που θα ευνοηθείς περισσότερο και αυτό γιατί σύμφωνα με την αστρολογία, ο Χείρωνας, ένας αστεροειδής πλανήτης, γνωστός ως « θεραπευτής », τελειώνει την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας, επιστρέφοντας στην κίνηση προς τα εμπρός και «παρέχοντάς σας πιθανές ανακαλύψεις», οι οποίες θα σας δείξουν τι επιτέλους κάνετε λάθος στην ζωή σας, αλλά και πως να διορθωθείτε. Μη περιμένετε από άλλους να σας κάνουν τη ζωή καλύτερη, γίνεται κύριοι του εαυτού σας και κατακτήστε ότι πραγματικά σας ανήκει χωρίς περιττό εγωισμό και αλαζονεία.

Ταύροι

15 Νοέμβρη. Αυτή η ημέρα θα είναι το φθινοπωρινό σας hightlight,η Αφροδίτη που είναι και ο πλανήτης που σας κυβερνά, εισέρχεται σε περισσότερους τομείς του ζωδίου σας και σας φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που πραγματικά αγαπάτε και νοιάζεστε. Μείνετε ανοιχτοί και υποδεχτείτε όλη την αγάπη που θα έρθει κατά πάνω σας.

Δίδυμοι.

6 Οκτωβρίου. Πνευματική διαύγεια είναι αυτό που θα χαρακτηρίσει τις καλύτερες ημέρες του φθινοπώρου σας, για εσάς τους διδύμους. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του, εισέρχεται σε ευθεία πορεία εστιάζοντας στην καθαρότητα και την διαύγεια. Έτσι θα έχετε καλύτερη αίσθηση του τι πραγματικά θέλετε και θα μπορέσετε επιτέλους να πάρετε σίγουρες αποφάσεις, για ότι σας κρατάει πίσω εδώ και πολύ καιρό. Είναι η στιγμή για να ανοίξετε ένα νέο και πιο συνειδητοποιημένο κεφάλαιο στην ζωή σας.

Καρκίνοι

23. Νοέμβρη. Ο Δίας τελειώνει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας εκείνες τις ημέρες, γεγονός που θα σας φέρει περισσότερη τύχη σε κάθε τομέα της ζωής σας και θα μπορέσετε να θέσετε καλύτερα στόχους, οι οποίοι θα είναι πιο ρεαλιστικοί και πιο εύκολα επιτεύξιμοι.

Λιοντάρια.

22 Οκτώβρη. Η κοινωνικότητα σου εκείνη την ημέρα απογειώνεται και σου δίνει την ευκαιρία εκτός από νέες γνωριμίες, να βάλεις και στην ζωή σου νέα άτομα τα οποία θα σου φέρουν μια ανανέωση που τόσο χρειάζεσαι. Ο Ήλιος συναντιέται με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και η γνώση μαζί με την εκπαίδευση και τον έρωτα, βρίσκονται στα καλύτερα τους.

Παρθένοι

2 Οκτωβρίου. Ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό σας δίνει και πάλι ώθηση να βρείτε τους ρυθμούς σας, χωρίς καθυστερήσεις, ανατροπές και προβλήματα στην επικοινωνία σας. Μπορεί οι προηγούμενες ημέρες να έδειχναν πολύ κουραστικές και καθόλου παραγωγικές, αλλά από τις 2 Οκτώβρη και μετά το σκηνικό αλλάζει ριζικά για εσάς, με περισσότερη δημιουργικότητα και άνεση.

Ζυγοί

22 Οκτώβρη. Μπορείς να αναμένεις την κοινωνική σου ζωή να απογειωθεί, καθώς θα έχεις ευκαιρίες για εξόδους, νέες γνωριμίες και γενικότερα ευκαιρίες να περάσεις καλά και ξέγνοιαστα με ανθρώπους είτε κοντινούς σου, είτε που μόλις γνώρισες.

Σκορπιοί

8 Οκτώβρη. Ο Πλούτωνας την συγκεκριμένη ημέρα σταματά την ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας και αυτό σας φέρνει έντονα συναισθήματα, αλλά και μια καθοριστική στιγμή όπου μπορείτε να αλλάξετε την ζωή σας και να την φέρετε πιο κοντά στο πρότυπο που ονειρεύεστε.

Τοξότες

23 Νοεμβρίου. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό μόνο θετικά μπορεί να φέρει στην νέα σεζόν, η οποία μπορεί να φέρει μεγάλες και θετικές αλλαγές κυρίως σε οικογενειακά θέματα και σε ζητήματα που αφορούν κοντινούς σας ανθρώπους.

Αιγόκεροι

23 Οκτώβρη . Καιρός να αναδιοργανώσεις την ζωή σου, είναι η ιδανική στιγμή να μπει ένα τέλος σε ότι σε κουράζει και σου τρώει την ενέργεια. Οι πλανήτες σε ευνοούν ιδιαίτερα στα οικονομικά σου και όπως φαίνεται δεν θα χάσεις την ευκαιρία για μια εξόρμηση που θα σου προσφέρει ξεκούραση και περιπέτεια μαζί.

Υδροχόοι

22 Οκτώβρη. Ο Κρόνος μπαίνει στον 1ο σας οίκο ο οποίος αφορά τον εαυτό σας, θα βρείτε χρόνο να αφιερωθείτε σε ότι πραγματικά σας γεμίζει, σε ότι σας κάνει πιο χαρούμενους και το γεγονός αυτό θα σας ανανεώσει και θα βρείτε ξανά τον χαμένο σας εαυτό.

Ιχθές

3 Δεκέμβρη. Είναι η στιγμή που θα λάμψεις με τον Ποσειδώνα να εισέρχεται σε ορθή τροχιά και να απογειώσετε την φήμη σας, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη τα συναισθήματα του τυχόν σας ταλαιπωρούν και σας μπερδεύουν εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS