ΖΩΔΙΑ

Ο Ανάδρομος Ερμής τελείωσε! Ή μήπως όχι; Τι πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες


JTeam

30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ανάδρομος Ερμής τελείωσε! Ή μήπως όχι; Τι πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες
pexels
Απίστευτο, κι όμως αληθινό, τα άστρα θα σταματήσουν να μας βάζουν τρικλοποδιές (για τώρα)

Μετά από έναν μήνα χαοτικής επικοινωνίας, ασυνεννοησίας και νευρικότητας, οι αστρολόγοι είναι στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσουν ότι ο Ανάδρομος Ερμής έφτασε στο τέλος του!

Μπορεί να σας φαίνεται σαν ψέμα, μπορεί να σας έρχεται συγκίνηση και από την πολλή χαρά σας να θέλετε να αγκαλιάσετε έναν άγνωστο και σας καταλαβαίνουμε όσο κανείς. Στις 2 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα ολοκληρώσει την «τρελή» ορθόδρομη πορεία και θα γίνει ορθόδρομος στο ζώδιο της Παρθένου. Κι εδώ είναι λίγο που θα σε απογοητεύσουμε αλλά πρέπει να σου πούμε ότι το show και τα μπερδέματα δεν τελείωσαν οριστικά. Τι σημαίνει αυτό;

Λίγη καταστροφή ακόμα

Η Narayana Montúfar που γράφει στο Astrology.com, το κάνει ξεκάθαρο: «Η μετάβαση δεν θα είναι εύκολη. Οι "στάσεις" του Ερμή στο μεσοδιάστημα, μέχρι να επιστρέψει πλήρως στην ορθόδρομη του πορεία, είναι στιγμές «κορύφωσης» κι εξακολουθούν να δημιουργούν μπερδέματα στην τεχνολογία και την επικοινωνία». Παρόλο που είμαστε πανέτοιμοι λοιπόν να σφιχταγκαλιάσουμε τον ανάδρομο για το στερνό αντίο, πρέπει να δείξουμε λίγη ακόμη υπομονή.

O Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων, όσο επιστρέφει στην ορθόδρομη πορεία του, και αυτό σημαίνει ότι γύρω μας θα επικρατεί και πάλι, σύγχυση. Αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά τον χρόνο, όπως περιγράφει η Montúfar στο Refinery29, και φέτος έτυχε να συμπέσει με το τέλος του ανάδρομου. Αυτό θα φέρει πολλά δράματα και παρανοήσεις αλλά -εδώ θέλουμε την προσοχή σας- δεν συνεπάγεται μόνο κακά νέα.

Ώρα για μια μικρή έκρηξη δημιουργικότητας

Το διάστημα που ακολουθεί, θα είναι ιδανικό για να βγάλετε προς τα έξω όλη σας την δημιουργικότητα και να πιάσετε τον εαυτό σας να «κεντάει», σκορπώντας τα πιο θετικά vibes. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείτε στους στόχους σας πριν λάβετε δράση και να αξιοποιήσετε τα λάθη του παρελθόντος σαν μάθημα για να εξελιχθείτε περισσότερο στο μέλλον.

Μη βιάζεστε και δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Σημειώστε την 10η Οκτώβρη καθώς εκείνη τη μέρα ο Ερμής θα επιστρέψει στον Ζυγό, θα έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας και να αναθεωρήσετε τον τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους. Ο Ζυγός θέλει τα πάντα αρμονικά και θα μας φέρει την χαλάρωση που αποζητούσαμε.

Στις 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό θα κάνει αντίθεση με τον Δία στον Κριό και θα φέρει ενθουσιασμό και αισιοδοξία σε ό,τι κάνουμε. Ωστόσο, χρειάζεται λίγη προσοχή ακόμα, καθώς η επικοινωνία θα είναι δυσαρμονική κα θα πρέπει να βάλεις φρένο στον όλο ενθουσιασμό. Μετά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, στο υποσχόμαστε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.