ΖΩΔΙΑ

06/10: Ευκαιρία να θεραπευτούν πληγές – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Οκτωβρίου 2022

06/10: Ευκαιρία να θεραπευτούν πληγές – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το μεσημέρι μας ωθεί να εξωτερικεύσουμε σκέψεις σε αντίθεση με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων από αργά το μεσημέρι και μετά η οποία μας βάζει στην διαδικασία να κάνουμε περισσότερο εσωτερικές διεργασίες. Ο Ήλιος απέναντι από τον Χείρωνα υποστηρικτικός σε αυτή την διεργασία ακόμη και αν χρειαστεί να έρθουμε σε επαφή με επίπονες καταστάσεις. Μεταξύ 2:00μμ-4:00μμ αποφύγετε σημαντικές δράσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά ζητήματα και να προχωρήσετε πιο χαλαρά το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, στο κέντρο κοινωνικών δραστηριοτήτων ή/και εξελίξεων θα μπορούσατε να μπείτε σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και αύριο και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με χάρη και ηρεμία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια φιλοσοφική στάση απέναντι στα γεγονότα που θα ενεργοποιηθούν σήμερα και αύριο θα ήταν ιδανική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σημαντικές αλλαγές καλείστε να κάνετε σήμερα και αύριο ξεκινώντας από τα βαθύτερα συναισθήματα που νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πράγματα σιγά σιγά μπαίνουν σε μια σειρά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή ορθόδρομο πια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, διάφορα πράγματα αλλάζουν το τελευταίο διάστημα και εσείς προσπαθείτε να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, νέοι τρόποι σύνδεσης με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είναι εφικτοί αρκεί να αποφασίσετε προς ποία οδό θέλετε να κινηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής κινητοποιούνται σήμερα και αύριο και θα πρέπει να κινηθείτε ιδιαίτερα προσεκτικά και ευέλικτα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα και αύριο μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θέλετε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σας αξίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα αργά το μεσημέρι φέρνοντας μαζί και βαθύτερες επιθυμίες οι οποίες ζητούν να βρουν δημιουργικό τρόπο έκφρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.