ΖΩΔΙΑ

7/10: Η διαίσθησή σας αρωγός σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Οκτωβρίου 2022

7/10: Η διαίσθησή σας αρωγός σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η σχέση του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα συνδυαστικά με την Σελήνη στους Ιχθύες ανοίγουν την διαίσθησή μας και μας βοηθούν να λειτουργήσουμε με καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά μας. Μας ζητείται να έρθουμε σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες και να δράσουμε με μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση, εστιάζοντας στα θετικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να μπορέσετε να διευθετήσετε ένα θέμα που σχετίζεται με την εργασία σας ή κάτι πολύ σημαντικό για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μια είδηση ή μια ιδέα μπορεί να έρθει σήμερα η οποία θα είναι βοηθητική στα σχέδια που κάνετε τους τελευταίους μήνες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, πολύ προσωπικά σας πράγματα κινητοποιούνται σήμερα και επιθυμίες πολύ βαθιές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ευνοική και με κάποιον τρόπο θα μπορέσετε να δείτε διαφορετικές οπτικές ενός ζητήματος που σας ενδιαφέρει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας και την αυτό-εκτίμησή που νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε ταυτόχρονα με δύο πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας ζητούν ακόμη την προσοχή σας για να προβείτε σε αλλαγές μικρές ή μεγαλύτερες ώστε να γίνετε ακόμη πιο παραγωγική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο υπάρχει η εύνοια να κινηθείτε σήμερα φέρνοντας μέσω συνεργασία αποτελέσματα τα οποία σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε το έργο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κάποιες πληροφορίες μπορούν να είναι ευδιάκριτες σήμερα με γυμνό μάτι γιαυτό μην χάσετε την ευκαιρία να εστιάσετε την προσοχή σας σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ευνοική στιγμή για να αξιοποιήσετε το ηγετικό σας ταλέντο και την ικανότητά σας να οργανώνετε τις καταστάσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να σεβαστείτε τις ιδιαιτερότητες του άλλου όσο και τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να βλέπετε τον κόσμο γύρω σας με τα μάτια της καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.