ΖΩΔΙΑ

08/10: Προσέξτε την επικοινωνία σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Οκτωβρίου 2022

08/10: Προσέξτε την επικοινωνία σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων μαζί με τον Ποσειδώνα και απέναντι από τον Ερμή ενδέχεται να δημιουργήσουν μια νεφέλη. Ειδικά από 3 μμ έως 6 μμ αποφύγετε σημαντικές δράσεις. Από τις 6μμ και μετά η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μαζί με τον Δία βελτιώνει το σκηνικό και τη διάθεσή μας ωστόσο χρειάζεται να πλαισιωθεί οποιοσδήποτε παρορμητισμός

Για τους Κριούς, μέχρι νωρίς το απόγευμα οι καταστάσεις θα μπορούσαν να είναι κάπως περιπλανητικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σε κοινωνικό επίπεδο μπορείτε να κινηθείτε σήμερα μέχρι το μεσημέρι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα καλύτερα να τα αφήσετε στην άκρη για σήμερα μιας και οι πλανητικές ενέργειες δεν είναι τόσο υποστηρικτικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε σήμερα μέχρι νωρίς το μεσημέρι με εκκρεμότητες που έχετε προγραμματίσει να ολοκληρώσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα από το απόγευμα και μετά θα υπάρξει μεγαλύτερη εύνοια για εσάς σχετικά με δράσεις που έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη ακόμη απέναντί σας μέχρι το απόγευμα μπορεί να σας βγάζει έξω από τα νερά σας για κάποιον λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα από το απόγευμα και μετά ενδέχεται να έρθουν συνεργασίες και γενικότερα ζητήματα σχέσεων στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μέχρι νωρίς το μεσημέρι μπορείτε να κάνετε δημιουργικά πράγματα αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μέχρι νωρίς το απόγευμα καλύτερα να κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή σχετικά με ζητήματα που αφορούν την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σήμερα αλλά ίσως λίγο χαοτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είναι στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες και ψάχνετε τρόπο να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σας το απόγευμα δίνοντας χώρο σιγά σιγά σε σκέψεις οι οποίες αφορούν πιο σταθερά και περισσότερο αντικειμενικά ζητήματα στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

TAGS