ΖΩΔΙΑ

15/10: Σήμερα μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

14 Οκτωβρίου 2022

15/10: Σήμερα μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων μαζί με τον Άρη μέχρι νωρίς το απόγευμα δίνοντας χώρο σε σκέψεις και νοητικές κυρίως διεργασίες. Μεταξύ 3μμ και 6μμ καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με κάτι σημαντικό. Από εκείνη τη χρονική στιγμή και μετά η Σελήνη στον Καρκίνο δίνει χώρο για ζητήματα καρδιάς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών και μηνυμάτων μπορεί να σας βοηθήσει (και) σήμερα να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε. Από το απόγευμα ενδέχεται να σας ζητηθεί διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν μέχρι το μεσημέρι να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα και υποχρεώσεις που χρειάζονται τακτοποίηση. Από το απόγευμα και μετά δώστε χώρο στην επικοινωνία με τους διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι νωρίς το απόγευμα δίνοντας ευκαιρίες να κάνετε πράγματα για εσάς και τη προβολή σας. Από το απόγευμα και μετά η ώθηση θα είναι να δώσετε τη δυναμική σας σε διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αν έχετε να κάνετε σημαντικά πράγματα σήμερα καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι το απόγευμα. Η σελήνη μετά τις 6μμ θα περάσει στο ζώδιό σας και θα φέρει μαζί έναν αέρα ανανέωσης διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μέχρι νωρίς το μεσημέρι μπορείτε να δώσετε τη δυναμική σας σε θέματα που αφορούν την κοινωνικότητά σας, τις ομάδες που συμμετέχετε και οτιδήποτε έχει όραμα. Από το απόγευμα και μετά μπορεί διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα. Μέχρι τις 3μμ μπορείτε να δείτε συνεργάτες και να κάνετε συζητήσεις με ανθρώπους που σχετίζονται άμεσα. Από το απόγευμα και μετά δώστε χώρο και χρόνο περισσότερο σε καταστάσεις διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οι τελευταίες ημέρες ήταν ευνοϊκές για να προχωρήσετε ζητήματα που έχετε στο μυαλό σας. Μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση. Από το απόγευμα και μετά ενδέχεται πιο προσωπικά διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια, ειδικά μεταξύ 3μμ και 6μμ αποφεύγοντας καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας φορτίσουν. Από το απόγευμα και μετά η ενέργεια αλλάζει και ευνοείστε αν θελήσετε διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες είναι ακόμη στο προσκήνιο και θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια ειδικά μέχρι νωρίς το απόγευμα. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας ηρεμεί και σας φέρνει σε επαφή διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ότι σημαντικό έχετε να κάνετε καλό θα είναι να το προγραμματίσετε μέχρι το μεσημέρι. Η ημέρα προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για παραγωγικές δράσεις αλλά θα πρέπει να γίνουν μέχρι 3μμ. Από το απόγευμα και μετά ενδέχεται να προκύψουν κάποια προσωπικά ζητήματα ή σκέψεις διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δώστε χώρο σήμερα σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και κάντε το μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα και μετά μια δραστηριότητα της καθημερινότητάς σας μπορεί να χρειαστεί διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα από το απόγευμα και μετά η ενέργεια αλλάζει και γίνεται πιο ευνοική για εσάς γιαυτό προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε από εκείνη την ώρα και μετά. Προσωπικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται με το σπίτι σας διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS