ΖΩΔΙΑ

16/10: Kινηθείτε με επιφυλακτικότητα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Οκτωβρίου 2022

16/10: Kινηθείτε με επιφυλακτικότητα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας βάζει σε διλλήματα είτε σχετικά με προσωπικά είτε με επαγγελματικά θέματα. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου κινητοποιεί βαθιά συναισθήματα και η ανάγκη να νιώσουμε ασφαλής θα οδηγεί τα βήματά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .  

Για τους Κριούς, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγετε συζητήσεις ή/και επαφές με ανθρώπους με τους οποίους για τον οποιοδήποτε λόγο δεν συμφωνείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, κάτι στη καθημερινότητά σας ή σκέψεις γύρω από οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν γιαυτό καλό θα είναι να μην σπαταλήσετε το χρόνο σας σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι που σας χαλαρώνει και σας ευχαριστεί ταυτόχρονα. Δεν είναι καλή ημέρα για οποιαδήποτε δράση θέλει πολλή ενέργεια από μέρους σας ή χρειάζεται πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά σας θέματα και ζητήματα που αφορούν τον ιδιωτικό σας χώρο σήμερα θα μπορούσαν να μην προχωρήσουν όπως θα θέλατε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε παιδικές συμπεριφορές των άλλων και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, καλό θα είναι σήμερα να φτιάξετε ή να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα το οποίο θα είναι βατό και με απλότητα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε κάνοντας πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες σκέψεις μπορεί να έρθουν σήμερα στο μυαλό σας οι οποίες δεν είναι σίγουρο πως είναι υλοποιήσιμες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ακολουθήστε ένα χαλαρό πρόγραμμα και ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, προχωρήστε κάνοντας σταθερά βήματα και ασχοληθείτε με κάτι το οποίο δεν θα σας πάρει πολλή ενέργεια σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θέλετε σήμερα αρκεί να αφήσετε οικονομικά ζητήματα στην άκρη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δεν είναι σίγουρο σήμερα πως θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη αν δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι πολύ συγκεκριμένο ανεξάρτητα τη δυσκολία του. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.