ΖΩΔΙΑ

Έρχεται η περίοδος των εκλείψεων - Ποια ζώδια θα επηρεαστούν


JTeam

17 Οκτωβρίου 2022

Έρχεται η περίοδος των εκλείψεων - Ποια ζώδια θα επηρεαστούν
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σχηματιστεί το τελευταίο τέταρτο της φάσης της Σελήνης, ενώ παράλληλα μπαίνουμε στην περίοδο επιρροής των εκλείψεων, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα την άλλη εβδομάδα στις 25/10

Με αέρα αλλαγής έρχεται το επόμενο μισό του Οκτώβρη, με τις εκλείψεις που θα λάβουν μέρος στο τέλος του μήνα, να φέρνουν οριστικές αποφάσεις και νέα ξεκινήματα στην ζωή μας. Μπορεί να μην νιώθεις έτοιμη/ος για ένα νέο κεφάλαιο, ωστόσο είναι σημαντικό να αφήσεις μια για πάντα ό,τι σε πλήγωσε και ό,τι δεν σε καλύπτει πια, στο παρελθόν. Σε αυτό ακριβώς θα σε βοηθήσουν και οι πλανήτες.

Αυτήν την εβδομάδα όμως, έχουμε και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο μας κάνει πιο ευαίσθητους σε ό,τι υπάρχει γύρω μας. Τις βραδινές ώρες της σημερινής ημέρας, η Σελήνη συναντιέται με τον Πλούτωνα σε όψη αντίθεσης και εκτός από τις φιλοδοξίες μας αυξάνει και την ένταση, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε πώς εκφράζουμε τον θυμό ή τις απαιτήσεις μας. Πάμε να δούμε κάποια από τα ζώδια, που θα επηρεαστούν έντονα τις επόμενες ημέρες:

Ταύρος

Αν επιθυμείτε μια ήσυχη μέρα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες για να βγει το πρόγραμμα σας, τότε το πιθανότερο είναι να έχετε εκπλήξεις. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα προκύψει κάτι αρνητικό, απλώς θα είναι πολύ απρόβλεπτες οι καταστάσεις γύρω σας, φέρνοντας μια αμηχανία και ανασφάλεια. Είναι σημαντικό, αν έχετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές, να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και την σταθερότητα σας και να μην αφήσετε τον θυμό σας να ξεφύγει. Έρχονται απαιτητικές ημέρες και καλό θα ήταν να ελέγχετε όσο καλύτερα γίνεται τις αντιδράσεις σας, για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας κι αυτό σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση, να αντλείτε δύναμη από μέσα σας και να βγάζετε πολύ πιο άνετα όλες τις υποχρεώσεις που έχετε μέσα στην ημέρα. Βέβαια με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα είναι πιθανό στο περιβάλλον εργασίας να υπάρχει αρκετή ένταση ή αστάθεια σε απόψεις κι αυτό να παρασύρει κι εσάς προς το βράδυ, ή μπορεί στον χώρο του σπιτιού να υπάρχει ένταση ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας σας. Προσπεράστε με ελιγμό και ευγένεια και ασχοληθείτε με τα δικά σας ζητήματα.

Τοξότης

Είναι ημέρες όπου θα έχετε την τάση να μιλάτε πιο σοβαρά κι από τα βάθη της καρδιάς σας, καθώς η Σελήνη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι μια πιο συναισθηματική και ευαίσθητη περίοδος της ζωής σας, που μπορεί να σας κάνει κάποιες στιγμές να νιώσετε ίσως και λίγο άβολα.Από την άλλη, πολύ πιθανό να έχετε έμπνευση και να βλέπετε πιο μακριά στο μέλλον την πορεία της ζωής σας. Απλά τις βραδινές ώρες αποφύγετε να συζητήσετε γι’ αυτά είτε με τον σύντροφο είτε με κάποιο συνεργάτη, γιατί μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θέλετε τα πράγματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS