ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν από την Σελήνη στον Λέοντα


JTeam

18 Οκτωβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν από την Σελήνη στον Λέοντα
Τα δυο σημαντικά γεγονότα της σημερινής ημέρες είναι φυσικά η Σελήνη στον Λέοντα, αλλά και το τρίγωνο ανάμεσα σε Ήλιο και Ζυγό με τον Άρη στους Διδύμους

Ο Οκτώβρης είναι πλούσιος μήνας και έχει πολύ ενδιαφέρον από αστρολογικής απόψεως. Οι πλανήτες δεν μένουν σε ησυχία, ενώ από τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να προετοιμαστούμε και για τις εκλείψεις, οι οποίες έρχονται να φέρουν αλλαγές. Σήμερα μας απασχολούν δυο θεματικές: Η Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνο ανάμεσα σε Ήλιο και Ζυγό με τον Άρη στους Διδύμους. Το τρίγωνο αυτό σε γενικές γραμμές μας χαρίζει δυναμικότητα και ισχυρή θέληση για να μπορούμε να υπερβούμε εμπόδια, να είμαστε πιο φιλόδοξοι και πιο πρόθυμοι να αναλάβουμε δράση. Θα υπάρξει και έντονη επιθυμία να διακριθούμε και να ξεχωρίσουμε στο πεδίο της δουλειάς μας.

Από την άλλη η Σελήνη στον Λέοντα, έρχεται και αυτή να φέρει κυρίως αυτοέκφραση, δημιουργικότητα και καλή διάθεση. Όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, αφού ο Άρης που κυριαρχεί, φέρνει έντονη ενέργεια, θυμό, ξεσπάσματα και εκρήξεις.

Πάμε ωστόσο να δούμε τα τρία από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα συγκεκριμένα αστρολογικά δρώμενα:

Δίδυμοι

Εσάς φυσικά και σας επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλο, ο Άρης ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο ζώδιο σας, σχηματίζοντας το τρίγωνο με τον Ήλιο. Το να διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια που σας δίνει το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Άρη στο ζώδιο σας, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ορμή και η δύναμη πηγάζει από μέσα σας και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα εκφράσετε με πάθος τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας και θα γοητεύσετε και τους άλλους. Η όψη αυτή σας κάνει πιο διεκδικητικούς με όσα σας αρέσουν και σας παθιάζουν, ενώ βοηθά ιδιαίτερα και στην ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Το άγχος για κάποια κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει σήμερα είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα των υποχρεώσεων σας ή των σχέσεων. Για εσάς δεν είναι εύκολο να έχεις τον Άρη τόσους μήνες στον 12ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα γιατί θα υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σας βγάζει εκτός προγράμματος, να σας κάνει πιο ευάλωτους όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και να σε γεμίζει με αγωνία για το μέλλον. Όμως οφείλεται να κάνετε υπομονή και να εστιάσετε σε θέματα οικονομικά και καριέρας.

Ζυγός

Ιδιαίτερα δυναμική η σημερινή μέρα για σας τους Ζυγούς, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο σας σχηματίζει με τον Άρη μια θετική όψη τριγώνου και σας ενισχύει ψυχικά και σωματικά, ώστε να νιώθετε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες έχετε. Τα θέματα της εργασίας σας, των σπουδών, των σχέσεων θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, μολονότι θα συμβαίνουν διάφορα γύρω σας που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, περισσότερη όρεξη να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας, ενώ τέλος η Σελήνη στον Λέοντα θα λειτουργήσει βοηθητικά σε σχέσεις με συνεργάτες και φίλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS