ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να σας εξουθενώσουν συναισθηματικά


JTeam

19 Οκτωβρίου 2022

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να σας εξουθενώσουν συναισθηματικά
Τι είναι αυτό, που οδηγεί τα τρία παρακάτω ζώδια να φερθούν τοξικά στις σχέσεις τους και μπορεί να σε οδηγήσουν στην συναισθηματική εξουθένωση

Ωραίες οι σχέσεις, αρκεί όμως να είναι υγιείς και να σου προσφέρουν θετικά συναισθήματα. Φυσικά και ουτοπίες δεν υπάρχουν και κάθε σχέση μπορεί να έχει τα δικά της θέματα και προβλήματα, αλλά είναι και εκείνοι οι τύποι, που καλό θα ήταν να το ξανά σκεφτείς πριν μπεις στην διαδικασία να επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτούς. Μία σχέση μπορεί να σας εξουθενώνει συναισθηματικά εάν είστε ο μόνος που κάνει συνεχώς θυσίες για να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες του άλλου ικανοποιούνται.

Προφανώς και αυτό δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση, όμως τα τρία παρακάτω ζώδια, είναι από την φύση τους κάπως, πιο ιδιαίτερα θα τα χαρακτηρίσουμε, και παθιάζονται με την ερωτική τους ζωή, τόσο πολύ, που τελικά σε εξουθενώνουν. Ισορροπίες βρίσκονται, όπως επίσης και λύσεις. Αλλά καλό είναι να τα έχεις κατά νου:

Ιχθύες

Η λύπη είναι ένα καταλυτικό συναίσθημα στο συγκεκριμένο ζώδιο. Δεν βιώνουν την θλίψη όπως όλοι οι υπόλοιποι. Είναι φυσικό για τους ανθρώπους να χτίζουν άμυνες ενάντια στη θλίψη, αλλά όσο πιο αβίαστα την αποδέχεται κανείς, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να ανακάμψει και να προχωρήσει μπροστά. Η ικανότητα των Ιχθύων να αφήνονται να παρασυρθούν δίχως αντιστάσεις στα ρεύματα της θλίψης, είναι έντονη, κάτι που δημιουργεί θέματα όχι μόνο στους ίδιους, αλλά και σε εκείνους που βρίσκονται κοντά του, πόσο μάλλον στην σχέση του.

Καρκίνοι

Οι Καρκίνοι είναι από τα πιο επιφυλακτικά ζώδια, διότι το να έρθουν σε επαφή με ό,τι φοβούνται περισσότερο είναι μια απίστευτα δύσκολη και τρομακτική προοπτική για εκείνους. Ο πρωταρχικός στόχος ενός Καρκίνου είναι να διατηρήσει το σπίτι του, όπως κι αν το ορίζουν αυτό, μια ασφαλή, ζεστή και φιλόξενη ουτοπία μέσα στο χάος του υπόλοιπου κόσμου. Επομένως είναι φυσικό, όταν αγαπούν και ερωτευτούν οι Καρκίνοι να είναι πολύ κτητικοί και υπερπροστατευτικοί, σε σημείο που να νιώθεις ότι σε πνίγουν.

Σκορπιοί

Όσοι ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, κινητοποιούνται από τις επιθυμίες τους, επομένως είναι φυσικό να βλέπουν πράγματα που έχουν οι άλλοι και να τα θέλουν για τον εαυτό τους. Κάτι το οποίο τους κάνει να ζηλεύουν πολύ και έντονα, αλλά και να μην τους ευχαριστεί τίποτα. Συχνά μπορούν εύκολα να κάνουν κάποιον να νιώσει κατώτερο, επειδή έχουν δει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν και από την άλλη, οι σκηνές ζήλιες είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι στις σχέσεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS