ΖΩΔΙΑ

H σημερινή ημέρα θα είναι πολύ απαιτητική γι' αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

21 Οκτωβρίου 2022

H σημερινή ημέρα θα είναι πολύ απαιτητική γι' αυτά τα 3 ζώδια
Υποχρεώσεις, πίεση και άγχος είναι πολύ πιθανά σενάρια για τα τρία παρακάτω ζώδια, τα οποία θα θέλουν την σημερινή ημέρα να τα έχουν όλα υπό έλεγχο

Λίγο πριν την περίοδο των εκλείψεων και την ανάδρομη τροχιά του Ερμή στα τέλη του μήνα, έχουμε μια ακόμη απαιτητική ημέρα. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην αναλυτική Παρθένο χωρίς να σχηματίζει κύριες όψεις, παρά μόνο μια χιαστί όψη με τον Χείρωνα, βάζοντας μας στη διαδικασία να αναλύουμε τις σκέψεις και τις πράξεις μας, ακόμη και τα συναισθήματα μας. Θέματα που αφορούν στην υγεία, τα θέματα της παιδείας και το εργασιακό περιβάλλον θα μας απασχολήσουν περισσότερο.

Για ορισμένους οι απαιτήσεις θα είναι ακόμη πιο αυξημένες, με τις καταστάσεις να πιέζουν. Τα 3 ζώδια που θα χρειαστεί σήμερα να είναι σε εγρήγορση και να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σημερινής ημέρας είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στην Παρθένο έχει μια εσωστρέφεια η Παρασκευή, ακόμη και αν καταπιέσετε τον εαυτό σας να χαμογελά και να δείχνει χαρούμενος. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι μια εσωτερική ανησυχία για κάποια θέματα που αφορούν στην οικογένεια, για άλλους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε σήμερα να κλείσουν υποθέσεις. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, αλλά από μεθαύριο που θα μπούμε στην περίοδο των εκλείψεων. Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες, ενώ προσπαθείτε να αντιδράτε με σύνεση.

Παρθένοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί εύκολα να σας κάνει πιο επικριτικούς με τους άλλους, μολονότι μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να δεχτείτε κριτική. Καθώς η μοναδική όψη της ημέρας είναι μια χιαστί όψη με τον Χείρωνα, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να αποφύγετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας για το τι μπορεί να κάνουν καλύτερα οι άλλοι, αν δεν θέλετε να εισπράξετε κι εσείς οι ίδιοι κριτική που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Ακόμη το εργασιακό σας περιβάλλον έρχεται να σας φέρει προκλήσεις και ένα κλίμα το οποίο, ενδεχομένως να σας προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Τοξότες

Ο τομέας της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και της καταξίωσης ενεργοποιείται σήμερα και έρχεται να σας βάλει σε εγρήγορση. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών, όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους, αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν τη σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε για αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Από την άλλη, επειδή η Σελήνη σχηματίζει μια χιαστί όψη με τον Χείρωνα μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά σήμερα και οι αντιδράσεις σας στις σχέσεις να είναι σπασμωδικές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS