AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

23/10: Ήλιος στον Σκορπιό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Οκτωβρίου 2022

23/10: Ήλιος στον Σκορπιό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού και για τις επόμενες 30 ημέρες τίποτα δεν θα είναι τόσο απλό αλλά και τόσο σύνθετο ώστε να μην μπορούμε να βρούμε τη λύση

Ο Σκορπιός χαρακτηρίζεται από την ορμή του η οποία θα χρωματίζει τη καθημερινότητά μας με πάθος και ένταση. Ένα ποσοστό δραματοποίησης θα είναι υπαρκτό, κάποιες φορές μόνο και μόνο για να ταραχθούν τα λιμνασμένα νερά. Μια περίοδος κατά την οποία η διαίσθησή μας θα είναι αρωγός. Θα μπορούμε να αντιληφθούμε τί γίνεται παρασκηνιακά δίνοντας την ευκαιρία να βάλουμε στο περιθώριο ότι είναι ψεύτικο, απατηλό και μη χρήσιμο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού για τις επόμενες 30 ημέρες θα φέρει έναν αναγεννησιακό αέρα. Πράγματα τα οποία ήταν ανεξιχνίαστα μέχρι τώρα θα είναι περισσότερο προσβάσιμα και θα βοηθηθείτε μέσα από τις καταστάσεις να ανακαλύψετε βαθιές αλήθειες τόσο για πράγματα που σας ενδιαφέρουν όσο και για εσάς τις/τους ίδιες/ίδιους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού θα κινηθεί απέναντι από το ζώδιό σας φωτίζοντας τομείς οι οποίες σας συνδέουν με τους άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η δυναμική του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα φωτίσει τις επόμενες 30 ημέρες περιοχές της ζωής σας οι οποίες συνδέονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και την εργασία σας. Θα είναι βοηθητική στο να κατανοήσετε σε βάθος ποίο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να νιώσετε πιο έντονα συναισθήματα και να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι ιδιαίτερα ευνοική για εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείο του Νερού. Για τις επόμενες 30 ημέρες θα φωτίζονται δρόμοι οι οποίοι μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά με την χαρά της δημιουργίας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μια πρόκληση για εσάς και οτιδήποτε έχετε «παγιωμένο» στην καθημερινή σας ρουτίνα. Η ανάγκη να βιώσετε το πάθος για ότι γεμίζει τη καρδιά σας αγάπη θα μεγαλώσει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες βάζοντας σας ίσως κάποιες στιγμές σε διλλήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η δυναμική του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού για τις επόμενες 30 ημέρες θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία, στη σύνδεσή σας με το άμεσο περιβάλλον σας, στη μετάδοση της πληροφορίας και των μηνυμάτων καθώς και στη πορεία των αποφάσεών σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζει και ενεργοποιεί πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σας, μέσα από τους οποίους θα μπορέσετε να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φέρνει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες τη προσωπική σας Πρωτοχρονιά με δώρα τα οποία αποτελούνται από νέους στόχους και σκοπούς. Θα σας βοηθήσει μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνετε μια επανεκκίνηση σε ότι μπορεί να βελτιωθεί, αλλάξει, αναβαθμιστεί ώστε να έχετε στη πορεία μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού για τις επόμενες 30 ημέρες γιαυτό καλό θα είναι να την αφήσετε να είναι αρωγός στα βήματα που σκοπεύετε να κάνετε. Βαθύτερες σκέψεις, ανάγκες αλλά και αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια οι οποίες κρυβόντουσαν καλά το προηγούμενο διάστημα κάτω από φόβους, ανασφάλειες και παλαιωμένες πεποιθήσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού φωτίζει και ενεργοποιεί κυρίως τον κοινωνικό σας τομέα και σας βοηθά όσο αφορά τις «απολαβές» που δικαιούστε να έχετε μέσα από την εργασία, την πειθαρχία και την αποτελεσματικότητά που έχετε δείξει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού οι επόμενες 30 ημέρες δεν θα είναι στρωμένες με ροδοπέταλα ωστόσο θα είναι μια περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε επιθυμίες που έχετε και θα βοηθηθείτε ώστε να φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ευνοική η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας έναν λυτρωτικό και ανανεωτικό αέρα για εσάς μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.