ΖΩΔΙΑ

24/10: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας δείξει τι έχει πραγματική αξία για εσάς- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Οκτωβρίου 2022

24/10: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας δείξει τι έχει πραγματική αξία για εσάς- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι 15 Νοεμβρίου θα έλκει τη δύναμη της Αλήθειας, της Πίστης, του Μυστηρίου και οτιδήποτε δεν φαίνεται με γυμνό μάτι

Τίποτα ρηχό και χωρίς πάθος δεν θα είναι αποδεκτό την συγκεκριμένη περίοδο και με αρωγό την διαίσθησή σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε διαδρομές στις οποίες θα δίνεται η ευκαιρία να νιώσετε περισσότερο, να αγαπηθείτε περισσότερο, να φτάσετε πιο κοντά στη πηγή, εκεί που υπάρχει ο θησαυρός που περιμένει να τον κατακτήσετε. Δώστε χώρο στο συναισθήματά σας και στις προσωπικές σας ανάγκες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού θα βοηθήσει κυρίως σε δικές σας εσωτερικές διεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, στο ζώδιο του Σκορπιού, θα κινηθεί απέναντί σας μέχρι μέσα Νοεμβρίου κινητοποιώντας οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνδέσεις σας και τις συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορα εγχειρήματα στην εργασία σας και την καθημερινή σας ρουτίνα ενεργοποιεί η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι μέσα Νοεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ιδιαίτερα ευεργετικό το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού για εσάς διεγείροντας οτιδήποτε μπορεί να αναπτυχθεί και είναι ωφέλιμο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, θέματα σπιτιού, προσωπικής ζωής ή/και οικογένειας φέρνει στο προσκήνιο η Θεά Αφροδίτη για εσάς μέχρι μέσα Νοεμβρίου για εκ νέου αξιολόγηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει σε επικοινωνιακά ζητήματα και στις επαφές σας με τα άτομα που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη άφησε το ζώδιό σας και πέρασε το ζώδιο του Σκορπιού δίνοντας την ευκαιρία να αφομοιωθούν καλύτερα τα συμβάντα του τελευταίου διαστήματος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, γενικότερα στη ζωή σας δεν σας αρέσουν οι μεσοβέζικες λύσεις και οι ενδιάμεσες καταστάσεις πόσο μάλλον τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, για όλα υπάρχει ο σωστός χρόνος ωστόσο η κατάλληλη προετοιμασία είναι το Α και το Ω σε κάθε περίπτωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα οικεία είναι τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού μιας και έχετε εκ φύσεως τη τάση να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού δεν υπόσχεται μια περίοδο μέχρι μέσα Νοεμβρίου εύκολη, μιας και άλλες πλανητικές δυναμικές σας βάζουν σε διάφορες διεργασίες και πιθανά διλήμματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ιδιαίτερα ευνοική η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού για εσάς μέχρι μέσα Νοεμβρίου μιας και ανανεώνει κυρίως τη πίστη σε ένα ξεχασμένο ιδανικό/όραμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.