AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

30/10: Κρόνος ορθόδρομος στον Υδροχόο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Οκτωβρίου 2022

30/10: Κρόνος ορθόδρομος στον Υδροχόο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο πλανήτης Κρόνος άρχισε την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Εν μέσω των Εκλείψεων και του Άρη ανάδρομου που ξεκινά αύριο, ο πρεσβευτής της υπευθυνότητας, της πραγματικότητας, των μαθημάτων, των ορίων, του πλαισίου και του ελέγχου υπόσχεται με την υπομονή και επιμονή να μας βοηθήσει να βάλουμε τάξη στο χάος, να συνειδητοποιήσουμε πως η ευθύνη για οτιδήποτε έχουμε ή δεν έχουμε στη ζωή μας είναι αποκλειστικά δική μας, να αποσαφηνίσουμε ποιοι είμαστε, πού πηγαίνουμε στο σήμερα της ζωής μας και ποια βήματα θα πρέπει να κάνουμε ώστε να νιώσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τον κοινωνικό σας κύκλο επηρεάζει η ορθόδρομη κίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Με την ανάδρομή του πορεία τους προηγούμενες μήνες πιθανά να είχατε ζητήματα που έπρεπε να έρθετε αντιμέτωπη/ος στον συγκεκριμένο τομέα ωστόσο ο σκοπός είναι σημαντικός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Κρόνος στον Υδροχόο σας ωθεί να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και προσωπικής καταξίωσης. Τώρα, με την ορθόδρομή του κίνηση θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε σωστά και με μεθοδικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, φιλική η θέση του Κρόνου στον Υδροχόο για εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείο του Αέρα. Η επιρροή του τώρα με την ορθή του κίνηση θα είναι ευεργετική κυρίως σε υψηλά όνειρα και ιδανικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Κρόνος κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας τους προηγούμενους μήνες πιθανά έφερε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας ή έφερε στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιο σας επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Κρόνος σε ορθή φορά θα επηρεάσει τον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι υποστηρικτικός προς εσάς και τώρα ειδικά με την ορθή του κίνηση ανοίγονται νέοι δρόμοι και θα μπορέσετε να πάρετε χαρά από δημιουργικά ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, προς την προσωπική σας αυτονομία στοχεύει η ορθή πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Να προσανατολιστείτε σωστά ανεξάρτητα τις αποσπάσεις και τις γνώμες των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Κρόνος στον Υδροχόο σας προσγειώνει στην πραγματικότητα ίσως κάποιες στιγμές φορτώνοντας τις πλάτες σας με έξτρα βάρος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος, σε ορθή φορά φέρνει τα καλύτερα για εσάς μιας και η πρακτικότητα και η υπευθυνότητα είναι στο DNA σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος σε ορθόδρομη κίνηση στο ζώδιο σας διαλύει τις αυταπάτες και μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τον στόχο και τους σκοπούς σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πολλά αλλάζουν με την θέση του Κρόνου στον Υδροχόο για εσάς και αυτή η αλλαγή ξεκινά από τις δικές σας προσωπικές ανάγκες με τις οποίες έρχεστε σε επαφή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.