ΖΩΔΙΑ

Γι' αυτά τα 3 ζώδια ο Νοέμβριος θα φέρει εύνοια και νέα ξεκινήματα


JTeam

30 Οκτωβρίου 2022

Γι' αυτά τα 3 ζώδια ο Νοέμβριος θα φέρει εύνοια και νέα ξεκινήματα
Ποια τρία ζώδια, θα έχουν έναν καλύτερο Νοέμβριο (παρά τις εκλείψεις και τους ανάδρομους πλανήτες)

Είναι μια περίεργη φάση και αυτό υποδηλώνουν ακόμη και οι πλανήτες, με τις εκλείψεις και τους ανάδρομους πλανήτες, να δίνουν και να παίρνουν. Φαίνεται πως οι τελευταίοι μήνες του 2022, αποτελούν την αρχή ενός τέλους. Κεφάλαια αρχίζουν να κλείνουν οριστικά. Άνθρωποι που δεν είναι πλέον μέρος της ζωής σου, αποχωρούν οριστικά και εσύ είσαι έτοιμη/ος να αφήσεις κάτι παλιό, για να υποδεχτείς κάτι νέο.

Μπορεί λοιπόν οι καταστάσεις να φέρνουν αλλαγές και οριστικές αποφάσεις, ωστόσο ο Νοέμβριος γι' αυτά τα τρία παρακάτω ζώδια θα είναι ένας ξέγνοιαστος και ευχάριστος μήνας, με καλές στιγμές και διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριοςι σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τη μεγάλη εικόνα της ζωής σας και να σχεδιάσετε τα επόμενα σημαντικά σας βήματα είτε αφορούν την επαγγελματική σας κατεύθυνση, είτε τις σπουδές, είτε ακόμη τα επόμενα βήματα στην προσωπική σας ζωή. Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κινούνται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον φιλικό σας Σκορπιό, σχηματίζοντας ευνοϊκές όψεις τριγώνου τόσο με τον Δία όσο και με τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στους Ιχθύς. Από τις 10 ως τις 16 Νοεμβρίου έχει εξαιρετικές όψεις για το ζώδιο σας και μπορεί να αναθερμανθεί η ερωτική σας ζωή ή ακόμη να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο σας από τις 28/10, έστω και για ένα περιορισμένο διάστημα μέχρι την τελική του έξοδο στις 20/12, οπωσδήποτε δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις τον Νοέμβριο ώστε να είστε πιο δημιουργικοί, να βλέπετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και να προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις σας στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά σας ζητήματα. Η περίοδος που Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στον Σκορπιό δίνει έμφαση στην περιπέτεια, σας ενθαρρύνει να σπάσετε λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να κάνετε καινούρια πράγματα, αλλά και να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις. Θα είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας ο Νοέμβριος για σας, με έμφαση στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά πιο ευχάριστος και σίγουρα λιγότερο αγχωτικός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς μια πλειάδα πλανητών στον Σκορπιό λειτουργούν καταπραϋντικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, μετά από ένα πολύ νευρικό φθινοπωρινό δίμηνο που σας κούρασε. Ωραίο το διάστημα από τις 10 ως τις 16 Νοεμβρίου και για την ερωτική σας ζωή, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας, αλλά πιθανώς να κάνετε και νέες γνωριμίες. Άλλωστε μέχρι τις 22/11 θα είστε σε μια ιδιαίτερα εξωστρεφή και κοινωνική διάθεση. Σιγά σιγά μετά τις 16/11 με πρώτη την Αφροδίτη που περνά στον Τοξότη και μετά με τον Ερμή στις 17/11 και τον Ήλιο στις 22/11 θα περάσετε σε ένα πιο κλειστό διάστημα που σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα την υγεία σας και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 σας ανεφοδιάζει ψυχικά, ευνοεί την προετοιμασία των επόμενων σχεδίων σας, αλλά πιθανώς να δημιουργεί και ένα παρασκήνιο όχι όμως με την αρνητική έννοια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS