ΖΩΔΙΑ

Ερμής στον Σκορπιό: Τα 3 ζώδια που θα αποκαλύψουν τα συναισθήματά τους


JTeam

29 Οκτωβρίου 2022

Ερμής στον Σκορπιό: Τα 3 ζώδια που θα αποκαλύψουν τα συναισθήματά τους
Τα ζώδια που θα προχωρήσουν σε αποκαλύψεις

Από τη μία, έχουμε τον Ερμή στον Σκορπιό που μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά από την άλλη, μπορεί να δώσει και το θάρρος σε κάποιους να εξομολογηθούν αυτά που νιώθουν, στο αντικείμενο του πόθου τους. Σήμερα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να βρούμε το κουράγιο να πούμε αυτά που νιώθουμε, και να έχουμε την τύχη με το μέρος μας, αρκεί να ανήκουμε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Καρκίνος

Το ζώδιο που νιώθει εύκολα πολύ έντονα συναισθήματα, αλλά δεν αντέχει να τα κρατά μέσα του για πολύ. Σήμερα, 29 Οκτωβρίου, μπορείς να μιλήσεις για όλα αυτά που νιώθεις, αλλά το βασικό είναι να το κάνεις με μικρούς τρόπους, και όχι με τη γνωστή υπερβολή και δραματικότητα. Θα περάσεις το μήνυμα σωστά και κατανοητά, έχοντας τις πιθανότητες με το μέρος σου.

Παρθένος

Αν και δεν φημίζεσαι για τον αυθορμητισμό σου, σήμερα είναι ευκαιρία να πεις όλα όσα νιώθεις. Δεν χρειάζεται να φιλτράρεις αυτά που συμβαίνουν μέσα σου. Απλώς θα μιλήσεις ανοιχτά, χωρίς περιστροφές, και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Οκ, δεν είναι ότι δυσκολεύεσαι με τους ανθρώπους. Είσαι σούπερ κοινωνική, αλλά δεν το έχεις και πολύ εύκολο να μοιράζεσαι τα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Ο Ερμής στον Σκορπιό όμως σου δίνει όλο το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, ακόμα κι αν το συναίσθημα δεν είναι αμοιβαίο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.