ΖΩΔΙΑ

Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο


JTeam

4 Νοεμβρίου 2022

Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
pexels
Είναι η τελευταία της χρονιάς

Η τελευταία Έκλειψη του 2022, πραγματοποιείται στις 8 Νοεμβρίου 2022 και ώρα Ελλάδας 12:48μμ , στο ζώδιο του Ταύρου, συγκεκριμένα στο 2ο δεκαήμερο (16ο 15’). Η συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο αλλά και του Κρόνου από τον Υδροχόου, φέρνει απρόοπτα γεγονότα που μπορεί να σηματοδοτήσουν το τέλος κάποιων σχέσεων αλλά και διάφορες δοκιμασίες.

Έρχονται ανατροπές, αναθεωρήσεις και πολλή ενδοσκόπηση. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, ετοιμάσου να επηρεαστείς περισσότερο.

Ταύρος

Είσαι στο επίκεντρο όσων θα φέρει η Έκλειψη αφού πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, αγαπημένε Ταύρε. Ακόμη κι αν δεν έχεις καμία διάθεση για αλλαγές, (ποτέ δεν έχεις άλλωστε), τα άστρα θα σε ωθήσουν να βγεις από το comfort zone σου και να αλλάξεις κεφάλαιο σε διάφορους τομείς της ζωής σου όπως τα αισθηματικά. Ίσως κάνεις μια εντελώς απρόβλεπτη κίνηση που θα αιφνιδιάσει ακόμη κι εσένα τον ίδιο. Ωστόσο, το τέλος μιας εποχής σηματοδοτεί την αρχή μιας άλλης γι' αυτό μην απογοητεύεσαι. Έρχονται τα καλύτερα.

Λέων

Η έκλειψη έρχεται να ταρακουνήσει τα εργασιακά σου και να σε ωθήσει ακόμη και στην αλλαγή καριέρας. Ίσως πάρεις προαγωγή, ίσως δεχτείς μια σημαντική πρόταση. Ό,τι κι αν συμβεί, θα είναι υπέρ σου γι' αυτό ζύγισέ τα καλά πριν βιαστείς να προχωρήσεις στην απόρριψη. Μπορεί να είναι η δουλειά των ονείρων σου.

Σκορπιός

Η τωρινή έκλειψη έρχεται για να σε φέρει κοντά με κάποιο άτομο που είναι καιρό στη ζωή σου χωρίς η σχέση σας να έχει εξελιχθεί περισσότερο. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να λήξεις τοξικές καταστάσεις και να σκεφτείς καλύτερα ποια άτομα έχεις πραγματικά ανάγκη κοντά σου. Ώρα λοιπόν για ενδοσκόπηση και καλύτερες αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε σχέσεις ζωής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.