AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

5/11: Δράστε με επιφυλακτικότητα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Νοεμβρίου 2022

5/11: Δράστε με επιφυλακτικότητα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας μαζί της και μια τάση να θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, χωρίς όμως να έχει προηγηθεί κάποια ιδιαίτερη οργάνωση. Ο κυβερνήτης του Κριού, Άρης ανάδρομος, δεν θα λειτουργήσει βοηθητικά, απεναντίας θα μπορούσε συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα να μπλοκάρει την ενέργεια, να αποθαρρυνθούμε λόγω εμποδίων, ακόμη και να προκύψουν λάθη. Οπότε, δράστε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα υπολογίζοντας τον αστάθμιστο παράγοντα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβαίνουν οι παλμοί και η επιθυμία σας να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δυσκολίες μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας γιαυτό κινηθείτε επιφυλακτικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας θα είναι για αρκετό καιρό η κύρια πλανητική επιρροή με κέντρο εσάς. Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο θα είναι οι τρόποι που διεκδικείτε αυτό που ζητάτε και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να γίνεται περισσότερο αποτελεσματική/ός. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα έχετε πολλά στο κεφάλι σας και προσπαθείτε να τα οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κοινωνικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βρείτε τις ισορροπίες που ψάχνετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν είναι υποστηρικτικά για πολλές δράσεις ειδικά αν αυτές οι δράσεις ζητούν ιδιαίτερη ενέργεια από μέρους σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας σήμερα και αύριο ενεργοποιώντας ζητήματα που σχετίζονται με τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, διανύετε το μήνα των γενεθλίων σας μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός αυξάνει την γοητεία σας και την ευστροφία σας, ωστόσο ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης είναι ανάδρομος οπότε μπορεί να μην είναι εύκολο να δράσετε φέρνοντας την αποτελεσματικότητα που θα θέλατε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επιθυμία να κάνετε παραγωγικά πράγματα σήμερα μπορεί να υπάρχει αλλά η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να μείνετε μακρυά από καταστάσεις οι οποίες μπορούν να σας φορτίσουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απομακρυνθείτε από μια οδό σίγουρη και σταθερή. Η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα και να πάρετε χαρά μέσα από αυτά είναι ενεργοποιημένη αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν μπορούν να λειτουργήσουν όσο υποστηρικτικά χρειάζεστε για να συμβεί.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται να υπάρχει ένα είδος αμφιταλάντευσης μεταξύ επιθυμίας και υποχρέωσης και δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε χωρίς να νιώσετε αμφιθυμία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.