AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

12/11: Έντονη η ανάγκη να νιώσουμε αποδοχή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

11 Νοεμβρίου 2022

12/11: Έντονη η ανάγκη να νιώσουμε αποδοχή - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου ωθώντας μας να δώσουμε σημασία σε αυτά που νιώθουμε παρά σε αυτά που σκεφτόμαστε. Η ανάγκη να ικανοποιήσουμε όνειρα και προσδοκίες θα είναι έντονη και συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μια τάση παρόρμησης θα είναι αισθητή. Ωστόσο, με τον Άρη ανάδρομο, καλό θα είναι να μην ενδώσουμε σε ότι προκύπτει ξαφνικά χωρίς σκέψη και να κινηθούμε σε σταθερά εδάφη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα φέρνοντας ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένεια στο προσκήνιο. Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι χρήσιμες ιδιότητες ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορεί τα όρια και το πλαίσιο να είναι δύσκολο να μπουν σήμερα είτε στις σκέψεις σας είτε στις καταστάσεις γύρω σας ωστόσο αξίζει το κόπο να προσπαθήσετε. Είναι σημαντικό γιατί είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσετε να προχωρήσετε διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας απασχολούν ζητήματα που αφορούν τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Σχέδια που κάνετε και έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες μπορούν να προχωρήσουν και να λάβετε στήριξη από τους ανθρώπους που αντικειμενικά μπορούν να σας διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σας βοηθώντας σας να αξιολογήσετε αυτά που νιώθετε με ασφάλεια. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς, ανεξάρτητα τη γνώμη διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ημέρα ενδοσκόπησης είναι η σημερινή για εσάς γιαυτό προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με τα μάτια της καρδιά σας. Είναι αλήθεια πως διανύουμε μια δύσκολη περίοδο ωστόσο μπορείτε να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να εξετάσετε τα πράγματα από τη δική σας σκοπιά και να προβείτε σε δράσεις κατά βούληση. Ανεξάρτητα τη γνώμη των άλλων θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος εσείς η ίδια/ο ίδιος διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλείστε να συντονιστείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες ακόμη και να χρειαστεί να απομονώσετε το γύρω «θόρυβο». Αν εσείς πιστεύετε πως κάνετε το σωστό και το δίκαιο δεν χρειάζεται να περιμένετε διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές επιρροές σας βοηθούν σήμερα να έρθετε σε επαφή με δικές σας προσωπικές ανάγκες. Μπορεί να μην είναι εύκολη η άμεση υλοποίησή τους λόγω του Άρη ανάδρομου και των Εκλείψεων οι οποίες είναι ακόμη ενεργές αλλά αυτό δεν σημαίνει διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι ευκολότερο να αναβλύσουν από μέσα σας συναισθήματα τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε γιαυτό κάντε ένα βήμα πίσω για να αφουγκραστείτε διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη πέρασε απέναντί σας βοηθώντας στη διασαφήνιση ζητημάτων που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σας δράσεις αυτή τη περίοδο μπορεί να μην είναι εύκολες ή εμπόδια να μπαίνουν στο δρόμο σας διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα επηρεάζουν κυρίως ζητήματα που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Η λογική σας σκέψη βοηθά στο να διατηρήσετε την αντικειμενικότητά σας ωστόσο για να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε θα πρέπει να λειτουργήσετε περισσότερο συναισθηματικά και με περισσότερη διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, υποστηρικτικά τα πλανητικά δρώμενα σήμερα φέρνοντας εμπνεύσεις και νέες ιδέες σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Μπορεί να μην είναι κατάλληλη περίοδος για εξωτερικές δράσεις ωστόσο μπορείτε να βρείτε εσωτερικές διάβασε την συνέχεια εδώ.

TAGS