AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

15/11: Μια τάση υπεροχής και εγωκεντρικότητας στον αέρα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Νοεμβρίου 2022

15/11: Μια τάση υπεροχής και εγωκεντρικότητας στον αέρα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Αφροδίτη βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε καλό θα είναι να μην δώσετε σημασία σήμερα σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και οικονομικά. Προσέξτε γενικότερα τις συνεργασίες σας και κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα γίνεται. Μια τάση υπεροχής και εγωκεντρικότητας είναι υπάρχουσα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, μπορεί να θελήσετε σήμερα να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, ενδέχεται και να μπορέσετε τελικά αλλά θα πρέπει να είστε πιο ήπια/ος στη συμπεριφορά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, θέματα σπιτιού και εργασίας χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό σήμερα, περισσότερο ευέλικτο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας είναι το κύριο πλανητικό χαρακτηριστικό της περιόδου για εσάς φέρνοντας ξαφνικά γεγονότα και ανακαλύψεις στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας ή τα οικονομικά ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σας απέναντι από τον Κρόνο επηρεάζοντας σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι επιθυμίες σας είναι σημαντικό να υπάρχουν κινητοποιημένες γιαυτό μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας απογοητεύσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, λειτουργήστε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε σήμερα ακόμη και αν δραστηριοποιηθείτε μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη αποχωρίζετε το ζώδιό σας σήμερα ωθώντας σας να γειώσετε δημιουργικά ότι σας έφερε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε «αναμονή» για κάτι και ενεργειακά είναι αληθινή αυτή η αίσθηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προχωράτε όσο πιο «αθόρυβα» γίνεται κάνοντας μόνο τα απαραίτητα, χωρίς πολλά λόγια και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε σήμερα να βγάλετε άκρη με τα τρέχοντα που σας απασχολούν ειδικά να θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια καθημερινή κατάσταση μπορεί να βλέπετε πως είναι δυσκολότερο να προχωρήσει σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.