AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

19/11: Επεξεργαστείτε με λογική τα δεδομένα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Νοεμβρίου 2022

19/11: Επεξεργαστείτε με λογική τα δεδομένα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη θα βρίσκεται σε «κενό» πορείας μέχρι τη 1:00μμ οπότε καλό θα είναι να προγραμματίσετε τις εργασίες σας από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει στο επόμενο ζώδιο, το ζώδιο του Ζυγού. Η δυσαρμονική σχέση του Άρη ανάδρομου με τον Ποσειδώνα θολώνει ακόμη τα νερά, ωστόσο η λογική φαίνεται να μπορεί να επικρατήσει αν την βάλετε σε εφαρμογή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και καλό θα είναι να τις δείτε με ομορφιά και χάρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να δείτε πράγματα και καταστάσεις τα οποία είναι κινητοποιημένα στην καθημερινή σας ρουτίνα με μια πιο ανάλαφρη ματιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, όσο προχωρά η ημέρα σήμερα θα υπάρξει η δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με πιο ουσιαστικά και σημαντικά πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολύ προσωπικά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια και καλείστε να τα δείτε με διακριτικότητα και συνέπεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα αφεθείτε σε δημιουργικές ασχολίες και συζητήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να στηρίξουν τα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα έρχεστε πιο κοντά με προσωπικές ανάγκες και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη περνάς το ζώδιό σας νωρίς το μεσημέρι οπότε για τις επόμενες 2 ημέρες θα αισθάνεστε περισσότερο δυνατή/ός και σίγουρη/ος για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες σκέψεις γεννιούνται αυτή τη στιγμή ή έρχονται στην επιφάνεια από το ασυνείδητό σας προσπαθώντας να βρουν τρόπους ταξινόμησης και έκφρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κάποια πράγματα που σκέφτεστε μπορούν να προχωρήσουν ειδικά αν μπορείτε να στηριχθείτε και στη βοήθεια άλλων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, διάφορα ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή τη περίοδο και καλείστε να τα δείτε από διάφορες πλευρές πριν προβείτε σε συμπεράσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις σήμερα θα μπορούσαν να είναι δημιουργικές ακόμη και αν εμπεριέχουν το στοιχείο του πειραματισμού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η δυσαρμονική σχέση του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας με τον Άρη ανάδρομο, σας επηρεάζει έντονα τις τελευταίες ημέρες ωστόσο σήμερα από το μεσημέρι και μετά θα έρθουν νέες ιδέες σχετικά με ότι σας προβληματίζει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.