ΖΩΔΙΑ

20/11: Σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Νοεμβρίου 2022

20/11: Σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας χώρο σε ότι έχει λογική βάση και αντικειμενικά κριτήρια. Ο Άρης ανάδρομος ακόμη σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα έχει μεγάλη δημιουργική δύναμη αλλά μας κάνει επιρρεπείς στη πλάνη και σε κάθε είδους καταχρήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να σας βάζουν σε διλλήματα αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλύτερα να αφήσετε στην άκρη ότι σας ενοχλεί και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει περιθώριο ανάπτυξης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Ποσειδώνα σας επηρεάζει έντονα τις τελευταίες ημέρες και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συντονισμένη/ος με αντικειμενικούς στόχους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής μπορεί να είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή ωστόσο σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα καθαρά αντικειμενικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και καλό θα είναι να γνωρίζετε πολύ καλά το αντικείμενο των συνομιλιών σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, υπαρξιακά ζητήματα έχουν έρθει στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή και διάφορες σκέψεις θα μπορούσαν να σας απομακρύνουν από την αντικειμενικότητα που σας διέπει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και την επιθυμία να κάνετε όμορφα πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να μείνετε ήρεμα και ήσυχα με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας είναι ιδιαίτερα έντονη τις συγκεκριμένες ημέρες και θα πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό από τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής με την Αφροδίτη σήμερα στο ζώδιό σας δίνουν την εύνοια να κάνετε όμορφα πράγματα για εσάς και αυτούς που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας καθώς και στις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να προκύψουν λάθη ή παρανοήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε για λίγο από τα τρέχοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, διάφορες καταστάσεις σας έχουν κουράσει το τελευταίο διάστημα και νιώθετε έντονα την ανάγκη να ησυχάσετε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.