ΖΩΔΙΑ

28/11: Αντισυμβατική διάθεση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Νοεμβρίου 2022

28/11: Αντισυμβατική διάθεση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα προσθέτει ένα αντισυμβατικό χρώμα στη διάθεσή μας. Η δυσαρμονική της σχέση με τον χορηγό της Ουρανό και ο Άρης σε ανάδρομη πορεία μπορεί να μας παρακινήσουν να προβούμε σε βιαστικές κινήσεις ενώ θα έπρεπε να εξετάσουμε πιο σχολαστιά τα δεδομένα.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δώστε χώρο σήμερα σε κοινωνικά ζητήματα και ότι σχετίζεται με συνεργασίες πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η κούραση ή η απογοήτευση πολύ εύκολα σήμερα μπορεί να λάβει χώρα γιαυτό λειτουργήστε επιφυλακτικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη σας να νιώσετε απελευθερωμένη/ος από σκοτούρες και προβλήματα που έχουν προκύψει είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και θα χρειαστεί να κινηθείτε ιδιαίτερα ευέλικτα αν θέλετε να είστε παραγωγική/ός ή να κρατήσετε απαραίτητες ισορροπίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να πάρετε την απαραίτητη «απόσταση» για να μπορέσετε να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τις περισσότερες φορές εστιάζετε πολύ προσεκτικά τις λεπτομέρειες για να μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να μην δώσετε σημασία στον γύρω «θόρυβο» αλλά να επικεντρωθείτε σε ότι είναι αντικειμενικά σημαντικό για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα πέφτουν στο τραπέζι σήμερα γιαυτό μείνετε σε αντικειμενικά κριτήρια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, υπολογίστε όλες τις παραμέτρους και κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, εξετάσετε όλα τα δεδομένα σήμερα και συζητήστε ότι προκύπτει με ειλικρίνεια και ξεκάθαρες κουβέντες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς ωστόσο θα πρέπει να σεβαστείτε τους χρόνους σας και να οργανωθείτε κατάλληλα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις και νοητικές διεργασίες κάνετε σήμερα και είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστείτε αν δεν είστε προσεκτική/ός. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.