ΖΩΔΙΑ

29/11: Το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Νοεμβρίου 2022

29/11: Το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου προσθέτοντας μία αντισυμβατική νότα στο χρώμα της ημέρας. Ο Ερμής απέναντι από τον Άρη ανάδρομο φέρνει σκέψεις σχετικά με καταστάσεις του άμεσου παρελθόντος στο προσκήνιο για επανεξέταση. Η αντικειμενική ματιά και οι ρεαλιστικές προσδοκίες είναι ο μόνος τρόπος για να είναι παραγωγικό το αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα με το δικό σας τρόπο είναι ιδιαίτερα έντονη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, επαγγελματικά θέματα μπορεί να είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή προς αξιολόγηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σχέσεις και συνδέσεις κάθε είδους χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διάφορες καταστάσεις έρχονται ως σκέψεις αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, προσχωρήστε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε σήμερα μιας και οι πλανητικές δυναμικές μπορεί να φέρουν ασυνεννοησία αν προσπαθήσετε να κινηθείτε σε συνεργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση που είναι κινητοποιημένη στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία ενδέχεται να σας απασχολεί αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, λειτουργήστε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε σήμερα και δώστε σημασία σε ότι σας δίνει την αίσθηση ελευθερίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η διάθεσή σας μπορεί να μεταβάλετε κατά την διάρκεια της ημέρας λόγω κυρίως δικών σας ψυχικών φορτίσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, νέες πληροφορίες και ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα έρχονται στην επιφάνεια οι οποίες θα πρέπει να αξιολογηθούν σωστά πριν φτάσετε σε συμπεράσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μια τάση ασυνεννοησίας μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισθητή σήμερα λόγω των πλανητικών επιρροών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μπορεί η τάση να θέλετε να ολοκληρωθούν τα πράγματα με το πιο σωστό τρόπο να είναι έντονη ωστόσο θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εξετάσετε τις απαιτήσεις των ανθρώπων που συνδέεστε είτε επαγγελματικά είτε συναισθηματικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες έχουν έρθει στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες και δεν θα πρέπει να τις βάλετε (ξανά) στο χρονοντούλαπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.