ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη στους Ιχθύες - Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο


JTeam

30 Νοεμβρίου 2022

Η Σελήνη στους Ιχθύες - Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα, πόσο μάλλον για τα παρακάτω ζώδια τα οποία θα έχουν έντονα συναισθήματα και δύσκολα θα τα κρατήσουν για τον εαυτό τους

Είναι μια ημέρα που το συναίσθημα έρχεται στην επιφάνεια, μαζί με φιλοδοξίες και όνειρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει σήμερα το πρώτο τέταρτο, καθώς έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε τα όσα νιώθουμε και να μην τα εκφράσουμε. Είναι επίσης μια από τις μέρες που η λογική και το συναίσθημα δεν συμβαδίζουν. Παρόλα αυτά, θα υπάρχει διάθεση να κυνηγήσουμε το όνειρο, να εκφραστούμε μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους και να ασχοληθούμε με τα δικά μας προσωπικά θέματα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο σήμερα από την Σελήνη στους Ιχθύες είναι τα εξής:

Κριός

Σήμερα θα αφήσετε πιο εύκολα να σας παρασύρει το συναίσθημα και πιθανώς να μην έχετε κι εσείς οι ίδιοι ακριβή εικόνα, γιατί μπορεί να νιώθετε όπως νιώθετε, πιο ευαίσθητοι και πιο ευεπηρέαστοι από τους άλλους. Ίσως πάλι σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, και να μην επιθυμείτε κοινωνικές συναναστροφές. Είναι ευκαιρία για να επικεντρωθείτε στα θέλω σας, στην υγεία σας και τις εσωτερικές σας ανησυχίες, όποιες και αν είναι αυτές.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Δίδυμους, η Σελήνη στους Ιχθύες ρίχνει όλο το ενδιαφέρον στα επαγγελματικά σας ή τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιθανό να έχετε σκέψεις σχετικά με το που θέλετε να οδηγηθείτε επαγγελματικά, ενώ μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι και να θέλετε να αλλάξετε μια κατάσταση. Ωστόσο η σημερινή ημέρα και μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, δεν είναι και η ευνοϊκότερη περίοδος για αποφάσεις, επομένως προς το παρών μελετήστε καλύτερα τα δεδομένα που ήδη έχετε.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης, δημιουργώντας περισσότερο άγχος και μεγαλύτερη κόπωση. Από την άλλη, φαίνεται ότι το μυαλό σας είναι χαμένο στις σκέψεις μεταξύ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος κι αυτό μπορεί να σας κάνει να χάνετε την αυτοσυγκέντρωση σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να έχετε την προσοχή σας, όταν έχετε κάτι απαιτητικό να εκτελέσετε. Ωστόσο υπομονή, καθώς στο τέλος αυτής της εβδομάδας ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS