ΖΩΔΙΑ

3/12: Μην αναλωθείτε σε ανούσια πράγματα σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Δεκεμβρίου 2022

3/12: Μην αναλωθείτε σε ανούσια πράγματα σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει τη πορεία της στο ζώδιο του Κριού δίνοντας ώθηση για να κάνουμε σχέδια σήμερα. Η συνάντησή της με τον Χείρωνα και η θετική της σχέση με τους Ήλιο/Αφροδίτη/Ερμή μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με πιο ουσιαστικά πράγματα και να εκτιμήσουμε αξίες οι οποίες μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, μπορεί να νιώθετε λίγο περίεργα σήμερα είτε λόγω δικών σας σκέψεων είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων ωστόσο μπορείτε συντονιστείτε με μία ευχάριστη κατάσταση και να αλλάξει η διάθεσή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα είναι περισσότερο μια ημέρα περισυλλογής παρά στιγμή για να κάνετε μια πολύ συγκεκριμένη δράση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ακολουθήστε το πρόγραμμά σας σήμερα ωστόσο προσπαθήστε να κινηθείτε όσο περισσότερο ελεύθερα γίνεται μέσα σε αυτό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλό θα είναι σήμερα να κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως καλά οργανωμένο πρόγραμμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε όμορφα πράγματα τα οποία θα σας εξιτάρουν είναι έντονη σήμερα ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε κάποιο ρίσκο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν σήμερα ωστόσο υπάρχει η εύνοια να έρθουν νέες ιδέες και λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να λειτουργήσετε αυτόνομα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια κατάσταση στη καθημερινή σας ρουτίνα περιλαμβανομένου και της εργασίας σας ενδέχεται σήμερα να σας προβληματίσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοική ημέρα για εσάς αρκεί να μείνετε σε σταθερά εδάφη και να μην ρισκάρετε για κανέναν λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα υπάρχει η εύνοια για να καταφέρετε να έχετε καλό συντονισμό μεταξύ αντικειμενικότητας και συναισθημάτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, προσέξτε σήμερα λίγο περισσότερο την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και τις μετακινήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες έχουν ως βάση τα οικονομικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.