ΖΩΔΙΑ

4/12: Η απλότητα, πηγή ευχαρίστησης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Δεκεμβρίου 2022

4/12: Η απλότητα, πηγή ευχαρίστησης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη μέχρι τις 2:00μμ θα βρίσκεται σε “κενό” πορείας οπότε καλό θα είναι να προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις από εκείνη την ώρα και μετά. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σας φέρνει σε επαφή με τη χαρά και την ευχαρίστηση που μπορείτε να νιώσετε μέσα από απλά πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα θα δοθούν ευκαιρίες να έρθετε σε καλύτερη επαφή με πράγματα τα οποία έχουν αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική αν αποφασίσετε να δείτε με τα μάτια της καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, πολλές σκέψεις περνούν από το μυαλό σας σήμερα και μπαίνετε στη διαδικασία να τις ταξινομήσετε βάσει σημαντικότητας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους θα έχετε αληθινή επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας διευκολύνουν να κάνετε ένα «ξεσκόνισμα» στις καταστάσεις του σήμερα και να ασχοληθείτε μόνο με ότι έχει ξεκάθαρο επιτεύξιμο στόχο στο τώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευνοική η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα αρκεί να μην αναλωθείτε σε πολλές λεπτομέρειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε τάξη σήμερα θα είναι έντονη ωστόσο αν το «τολμήσετε» θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με το γάντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου απέναντί σας, σας βάζει στη διαδικασία σήμερα να (ξανα)δείτε τις συνδέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μέσω των επαφών και την επικοινωνία που θα έχετε με άλλα άτομα έρχεστε πιο κοντά με πραγματικές αξίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να επικεντρωθείτε σε ουσιαστικά πράγματα σήμερα και να μην χάσετε το χρόνο σας σε άσκοπες κινήσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, «αποστάσεις» μετράτε σήμερα μήπως και καταφέρετε να μειώσετε αυτές που πραγματικά αξίζουν να είναι στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για σχέδια που κάνετε σχετικά με το παρόν και το άμεσο μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.