ΖΩΔΙΑ

05/12: Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Δεκεμβρίου 2022

05/12: Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου ενισχύοντας τη θέλησή σας να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και αυξάνουν την αίσθηση ασφάλειας που θέλετε να νιώθετε αλλά συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να γίνετε περισσότερο επίμονη/ος από όσο θα έπρεπε. Κινηθείτε έξυπνα και με προσαρμοστική διάθεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, έντονη η ανάγκη χτες και σήμερα να τακτοποιήσετε καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται είτε με τη προσωπική είτε με την επαγγελματική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη μαζί με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, σας γεμίζει με θάρρος και ενέργεια για να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δώσουν ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας είναι η πλανητική ενέργεια που σας επηρεάζει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αυτή τη περίοδος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερες σκέψεις έχουν την τιμητική τους αυτή τη περίοδο και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο προσπαθώντας να βρουν τρόπους έκφρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή καταστάσεις που σχετίζονται γενικότερα με τους σκοπούς που θέλετε να εκπληρώσετε αυτή τη στιγμή έρχονται στο προσκήνιο για να τα εξετάσετε εκ νέου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια νέα ιδέα έρχεται σήμερα είτε μέσω εμπνεύσεων είτε μέσω συζητήσεων με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ότι και αν κάνετε, ότι και αν ακούσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, συνεργασίες και σχέσεις κάθε είδους έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα πρέπει να κινηθείτε ιδιαίτερα ευέλικτα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δώστε ιδιαίτερη σημασία σήμερα σε καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες είτε στο σπίτι και την προσωπική σας ζωή είτε σε μια δραστηριότητα στη καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ξαφνικές καταστάσεις ενδέχεται να ενεργοποιηθούν σήμερα και να μην προλαβαίνετε να κάνετε όλα όσα έχετε προγραμματίσει για σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής σήμερα θα πρέπει να τα δείτε με ανοιχτό μυαλό και χωρίς βιασύνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι βοηθητική αν αποφασίσετε να βγείτε λίγο έξω από τα τετριμμένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS