ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν την τάση να χωρίζουν άσχημα (και πως να τα διαχειριστείς)


JTeam

18 Δεκεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που έχουν την τάση να χωρίζουν άσχημα (και πως να τα διαχειριστείς)
Πως να διαχειριστείς το χωρισμό με τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο στο τέλος μιας σχέσης

Δύσκολοι οι χωρισμοί και αυτό το ξέρουμε όλοι. Πόσο μάλλον όταν δεν είναι κοινή απόφαση. Χρειάζονται σωστή διαχείριση και ψυχραιμία, ενώ σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη, κάποια ζώδια απλώς δεν μπορούν να αποδεχτούν έτσι απλά έναν χωρισμό και το πιθανότερο είναι να χωρίσουν άσχημα. Είτε αυτό σημαίνει να ξεσπάσουν, είτε αυτό σημαίνει να ξεκινήσουν τις κατηγορίες και τις άσχημες συμπεριφορές.

Προτού μπεις σε μια νέα σχέση, ίσως θα ήταν καλό να γνωρίζεις ποια 3 ζώδια δεν έχουν καθόλου εύκολους χωρισμούς και καλό θα ήταν να κοιτάξεις τα σημάδια, που μπορεί να υπάρχουν εκεί από την αρχή. Διαφορετικά, αν είσαι ήδη σε σχέση με κάποιο από τα παρακάτω ζώδιο, να γνωρίζεις πως ο χωρισμός μαζί τους χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση:

Jenny.Gr

Ταύρος

Είναι ένα ζώδιο που αγαπά τη σταθερότητα και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Όπως καταλαβαίνεις οι αλλαγές δεν είναι το φόρτε του. Δεν του αρέσει να αλλάζει, πόσο μάλλον σύντροφο. Γιατί εκτός από σταθερότητα, διακατέχεται και από συναισθηματισμούς. Το πιθανότερο είναι ένα πολύ άσχημο ξέσπασμα του, με προσπάθειες να σε κρατήσει και επιρρίψεις ευθυνών. Οι Ταύροι χρειάζονται κατανόηση και κάποιον να διαχειρίζεται καλά τον θυμό του. Καλό θα ήταν να μη ρίψεις παραπάνω λάδι στη φωτιά και με ήρεμη συζήτηση, να αποφύγεις έναν δύσκολο και άσχημο χωρισμό.

Καρκίνος

Τόσο συναισθηματικό ζώδιο, δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει έναν χωρισμό έτσι απλά. Ο καρκίνος περνά δύσκολα, ακόμη και χωρίς χωρισμούς, πόσο μάλλον να του στερήσεις αυτό που αγαπά περισσότερο. Μη τον αγνοήσεις και του δείξεις άσχημο πρόσωπο ή σκληρότητα, καθώς αυτό θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερο πόνο. Φέρε τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια και κράτα την επικοινωνία σας ανοιχτή και ξεκάθαρη. Ένας καρκίνος δεν ξεπερνά εύκολα, και ακόμη και μετά το χωρισμό είναι πολύ πιθανό να σε σκέφτεται και να επικοινωνεί μαζί σου. Δώσε χρόνο και με λίγη υπομονή, όλα θα είναι εντάξει.

Λέων

Η μεγαλομανία τους, τους κάνει να ξεσπούν πολύ άσχημα στους χωρισμούς. Δεν μπορούν να δεχτούν πως δεν αρέσουν σε κάποιον, συν είναι συναισθηματικά ζώδια, οπότε καταλαβαίνεις ότι ο συνδυασμός αυτός είναι εκρηκτικός. Θέλουν να έχουν την αποδοχή και να είναι αρεστοί, όσο εγωιστές και αν είναι, ένας χωρισμός μπορεί να τους πληγώσει πολύ και η αντίδραση τους, δεν είναι εύκολα προβλέψιμη. Αν θες να κατευνάσεις τα πνεύματα σε έναν χωρισμό με Λέων, πάρε καλύτερα τις ευθύνες εσύ και δείξε τους πως όντως ήταν κάτι ξεχωριστό, ακόμη και αν τελείωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.