ΖΩΔΙΑ

17/12: Σταθείτε σε ό,τι σας δίνει χαρά σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Δεκεμβρίου 2022

17/12: Σταθείτε σε ό,τι σας δίνει χαρά σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού και σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ηρεμούν και ομορφαίνουν το περιβάλλον που σας περιβάλει. Η ανάγκη να πάρετε χαρά, να βρεθείτε με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε θα οδηγεί τα βήματά σας ωστόσο η επικοινωνία δεν θα γίνει με εύκολο-ομαλό τρόπο. Η ευελιξία και η προσαρμοστική σας διάθεση θα είναι αρωγοί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, δώστε χώρο σε δημιουργικά πράγματα και προτιμείστε κινηθείτε σε συνεργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δημιουργικές λύσεις έρχονται σήμερα σχετικά με ζητήματα που τρέχουν και θέλετε να τακτοποιήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας αναζωογονεί και σας αποφορτίζει θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, νέες ιδέες έρχονται σήμερα κυρίως από το οικείο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα επικοινωνιακή ημέρα για εσάς η σημερινή γι αυτό μη χάσετε ευκαιρίες που προκύπτουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ασχοληθείτε με ότι θελήσετε σήμερα αρκεί να μείνετε μακρυά από πειρασμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας φέρνει σε καλύτερη επαφή με ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα τα πράγματα που έχετε προγραμματίσε να κάνετε σήμερα μπορείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας να αφιερώσετε λίγο χρόνο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σε κοινωνικό επίπεδο ευνοείστε σήμερα γιαυτό μην χάσετε τυχόν ευκαιρίες που προκύπτουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, κάπως αντιφατική η σημερινή ημέρα γιαυτό είναι κυρίως στο δικό σας χέρι ποία κατεύθυνση θα ακολουθήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, εμπνεύσεις έρχονται σήμερα και νέες ιδέες σχετικά με ζητήματα που τρέχουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, παρόλο που οι υποχρεώσεις τρέχουν ή εσείς το βιώνετε με αυτό τον τρόπο αυτή τη στιγμή, η σημερινή ημέρα είναι ευνοική για να πάρετε μια ανάσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.