ΖΩΔΙΑ

18/12: Ανεβαίνουν οι παλμοί σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Δεκεμβρίου 2022

18/12: Ανεβαίνουν οι παλμοί σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σήμερα θα ανεβάσει τους παλμούς γιαυτό καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένη/ος αν πρόκειται να κάνετε συζητήσεις και να έχετε συναντήσεις. Η πιο δημιουργική διέξοδος από διλλήματα και εμπόδια θα έρθει από τη σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο η οποία είναι: αντιμετωπίζετε τα πάντα με λογική, αντικειμενικότητα και σε περίπτωση που χρειαστεί, ενήλικες υποχωρήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα θα χρειαστεί να τις διαχειριστείτε με ιδιαίτερη ευελιξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα είναι να σκεφτείτε όλα τα δεδομένα πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο ζήτημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να κάνετε ότι θελήσετε αρκεί να λειτουργήσετε αυτόνομα και ευέλικτα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού, προσωπικής ζωής και γενικότερα συνεργασιών θέλουν ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία και οι επαφές σήμερα μπορούν να προχωρήσουν αρκεί να έχετε ένα καλό πλάνο και εναλλακτικές έτοιμες σε περίπτωση που προκύψουν εμπόδια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα είναι ιδιαίτερα εύκολο να ξεφύγετε από τα προσωπικά σας όρια και να κάνετε πράγματα για τα οποία δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας αναζωογονήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολλές σκέψεις τις τελευταίες ημέρες περνούν από το μυαλό σας και αυτό δεν είναι κακό μιας και σας δίνουν την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικίλα ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε όμορφα πράγματα και να περάσετε ευχάριστα θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μια εγωκεντρική στάση απέναντι σε μια κατάσταση πολύ εύκολα θα μπορούσε να λάβει χώρα σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι υπέρ σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, είναι αλήθεια πως έχετε κουραστεί από τα τρέχοντα αυτής της περιόδου και θα ήταν καλό να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μία κατάσταση σήμερα μπορεί να σας αγχώσει ή να νιώθετε πως πρέπει να κάνετε πράγματα τα οποία δεν είναι στις προτεραιότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.