ΖΩΔΙΑ

19/12: Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Δεκεμβρίου 2022

19/12: Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε πώς νιώθετε με τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας και να κάνετε απολογισμούς

Η ανάγκη να ασχοληθείτε μόνο με ότι έχει πραγματική αξία για εσάς θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάστε σε ότι αντικειμενικά μπορείτε να κάνετε και δώστε τη δυναμική σας χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ασφάλεια ασχολείστε σήμερα και με ότι μπορεί να τακτοποιηθεί απλά και γρήγορα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μία νέα προσέγγιση μπορεί να γίνει σήμερα πάνω σε ένα θέμα που σχετίζεται είτε με την εργασία σας είτε με τον ίδιο τον εργασιακό σας χώρο.Ένα είδος αναγέννησης μπορεί εύκολα να λάβει χώρα αν το επιθυμείτε και εσείς.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αν καταφέρετε να προσαρμόσετε τις επιθυμίες σας σε αντικειμενικά όρια και έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες μπορείτε να πάρετε χαρά και ικανοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα είδος εκκαθάρισης μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή για κάτι που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα υπάρχει η τάση η επικοινωνία να είναι ιδιαίτερα βαθιά και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό ή κακό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, βαθύτερες επιθυμίες και πεποιθήσεις έρχονται στην επιφάνεια για να τις εκτιμήσετε ανάλογα τη περίσταση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ημέρα είναι όλη δική σας μιας και η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με προσωπικές ανάγκες και όνειρα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα διαισθητική ημέρα για εσάς και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ότι μία άλλη στιγμή να διακρίνετε τι είναι σωστό και τί λάθος ή αν βρίσκεστε ή όχι σε μια πορεία η οποία μπορεί να σας φέρει ικανοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσπαθήστε να μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες ειδικά αν σχετίζονται με άλλους ανθρώπους, συνεργασίες και ομάδες ατόμων. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ζωντανεύει παρόλο που μπορεί να νιώθετε μια σχετική κούραση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, νέες ιδέες έρχονται είτε με τη μορφή εμπνεύσεων είτε από άλλους ανθρώπους μέσω συζητήσεων που θα έχετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS