ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα το 2023


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2022

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα το 2023
pexels
Όταν ο Κρόνος φέυγει, τότε το party ξεκινάει! Ποια ζώδια όμως θα είναι καλεσμένα;

Το 2023 για τα ζώδια του σταθερού σταυρού προβλέπεται πιο ήρεμο, αναζωογονητικό και εξαιρετικά ευοίωνο!

Ετοιμαστείτε να ανοίξετε τα φτερά σας και να εξερευνήσετε νεόυς ορίζοντες. Πετάξτε από πάνω σας τη μιζέρια και την ανυσηχία και αγκαλιάστε επιτέλους τις νέες ευκαιρίες που έρχονται.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένει το κάθε σταθερό ζώδιο το 2023:

Ταύρος

Ο Κρόνος φεύγει και ο Δίας έρχεται! Από τις 7 Μαρτίου ετοιμαστείτε για τα καλύτερα. Μη ξεχνάτε ότι η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη, όπως και η φαντασία, η παραγωγικότητα και η δημιουργικότητα όλο το πρώτο πεντάμηνο του 2023. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις επιδειώξεις σας και να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον ένα σας όνειρο.

Λέων

Επιτέλους ο Κρόνος σταματά να πολιορκεί το λαμπερό σας ζώδιο και από τις 7 Μαρτίου περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ. Ένας νέος φλογερός έρωτας ή μια συνεργασία που την περιμένατε πολλά χρόνια είναι καθοδόν. Τα οικονομικά σας μέχρι τον Μάιο προβλέπονται ανθηρά και ετοιμαστείτε για την προαγωγή της ζωής σας!

Σκορπιός

Με τον Κρόνο «φίλο» σας πλέον στο ζώδιο των Ιχθύων, μη φοβάστε τίποτα! Επιτέλους έρχεται η σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή που τόσο επιθυμούσατε. Θα αποτινάξετε από πάνω σας τα βάρυ και θα προχωρήσετε ελεύθεροι, με αισιοδοξία απο τις 7 Μαρτίου και μετά. Το καλοκαίρι καλό θα είναι να δώσετε βάση στα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος

Μετά τα δυο μουντά και οριακά καταθληπτικά χρόνια, από τις 7 Μαρτίου ετοιμαστείτε να αναπνεύσετε ελεύθερα. Πολλές γνωριμίες, ταξίδια και καινούργιες ιδέες σας περιμένουν το 2023. Η πιθανότητα να αγοράσετε το πρώτο σας σπίτι ή να κάνετε ανακαίνηση σε αυτό που ήδη έχετε είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS