ΖΩΔΙΑ

27/12: Εκφραστείτε από την καρδιά σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Δεκεμβρίου 2022

27/12: Εκφραστείτε από την καρδιά σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σας προτρέπει σήμερα να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά μας και να σεβαστείτε τις ιδιαιτερότητες τους. Οι σκέψεις περνούν από βαθιά κανάλια πριν εκφραστούν με λέξεις και η διαίσθησή σας, δυνατή, γίνεται αρωγός στις δράσεις σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα προσπαθήστε να προχωρήσετε το πρόγραμμα που έχετε σκεφτεί να κάνετε με ηρεμία και χωρίς βιασύνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, στο κέντρο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και εξελίξεων σας φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα αυτές τις ημέρες γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε ότι έρχεται αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, αυτή τη στιγμή οι πλανητικές δυναμικές σας παροτρύνουν να δείτε σφαιρικά που βρίσκεστε και πώς χρειάζεται να κινηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια περισσότερο φιλοσοφική κατεύθυνση σε κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή ή ένα ταξίδι θα μπορούσαν να σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα και πιο ήσυχα σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, είναι πολύ πιθανόν να μην μπορείτε σήμερα και αύριο να δείτε αντικειμενικά τις απολαβές που λαμβάνετε μέσα από την εργασία που παράγετε και αυτό δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά ή/και τα οικονομικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη ήρθε απέναντι σας σήμερα οπότε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σε καθημερινά πράγματα και τρέχοντα τα οποία θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα διοχετεύεται η πλανητική επιρροή σήμερα και σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας χαροποιήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ος κάνοντας πράγματα από τα οποία παίρνετε χαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η προσωπική ζωή ή/και ο ιδιωτικός σας χώρος (με την ευρύτερη έννοια) μπορεί να σας απασχολήσει αυτές τις ημέρες και ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες «τροποποιήσεις». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρίες σε επικοινωνιακό επίπεδο φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο, ευκαιρίες για να ανταλλάξετε ιδέες και να λάβετε νέες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται γενικότερα με τις αξίες σας έρχονται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και αύριο σας βάζει στην διαδικασία να οραματιστείτε πάνω στις επιθυμίες και τα όνειρα που θέλετε να κατακτήσετε στο άμεσο μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

TAGS