ΖΩΔΙΑ

30/12: Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Δεκεμβρίου 2022

30/12: Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σας ωθεί να δράσετε κυρίως από παρόρμηση σήμερα ωστόσο η επαφή της με τον Χείρωνα και ο Ερμής ανάδρομος ενδέχεται να δυσκολεύσουν διαδικασίες και να μην μπορέσετε με ευκολία να κάνετε όλα όσα θα θέλατε. Με ηρεμία και σύνεση προχωρήστε το πρόγραμμά σας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, δύσκολη ημέρα για δράσεις οι οποίες δεν είναι καλά οργανωμένες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις μπορεί να σας προβληματίσουν σήμερα ή να νιώσετε πως χρειάζεστε επειγόντως ξεκούραση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δώστε χώρο σήμερα σε ότι μπορεί να προχωρήσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα τις συνδέσεις σας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να τις διαχειρίζεστε με το γάντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και στην εργασία σας ενδέχεται να ζητήσει χρόνο και ενέργεια σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, δύσκολη ημέρα για πολλές δράσεις ειδικά αν θα πρέπει να κάνετε πράγματα ταυτοχρόνως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, θέματα σπιτιού, οικογένειας και σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία ενδέχεται να σας δυσκολέψει σήμερα γιαυτό καλό θα είναι να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για ότι λέτε και τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν αυτές τις ημέρες γιαυτό κινηθείτε με προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η κύρια πλανητική επιρροή για εσάς αυτό το διάστημα είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις έρχονται αυτές τις ημέρες λόγω των πλανητικών επιρροών ωστόσο θα πρέπει πρώτα να τις εκτιμήσετε πριν την οποιαδήποτε απόφαση πάρετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας σήμερα δεν αφήνει περιθώρια για λάθος κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.