ΖΩΔΙΑ

Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2023: Αφροδίτη και ανάδρομος Άρης φέρνουν αλλαγές στις σχέσεις


JTeam

31 Δεκεμβρίου 2022

Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2023: Αφροδίτη και ανάδρομος Άρης φέρνουν αλλαγές στις σχέσεις
Ο Ιανουάριος στο ξεκίνημα του μπορεί να μας παιδέψει λίγο με τις ανάδρομες πορείες του Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 12/01/2023 και του Ερμή στον Αιγόκερω μέχρι τις 18/01/2023, αλλά δεν χρειάζεται να βιαστούμε στο να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.  Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά; Πάμε να δούμε αναλυτικά τι ισχύει για το κάθε ζώδιο:

Κριός

Θα είστε από τους πιο ευνοημένους της χρονιάς καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, ωστόσο η αρχή του χρόνου δεν θα είναι ρόδινη σε όλα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τις παρέες, τις κοινές δράσεις, την σύμπλευση με το ταίρι σας. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα εκφράσουν έντονα συναισθήματα για εσάς, ενώ η Πανσέληνος του μήνα σας καλεί να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Μείνετε μακριά από υποκειμενικές και συντηρητικές αντιλήψεις δεν θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Μόλις ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε εμπορικές συνεργασίες, ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες.

Ταύρος

Με την Πανσέληνο στο μήνα, στις 6/01 και μάλιστα στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχετε μια στιγμή η οποία σας καλεί να ξεκαθαρίσετε σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον καθώς αντιλαμβάνεστε πως δεν χωρούν στη ζωή σας πια. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους λειτουργεί βοηθητικά για οικονομικούς σχεδιασμούς που μπορεί να είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σημαντικό είναι να προχωρήσετε με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, αποφεύγοντας συντηρητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Δίδυμος

Ευχάριστα μπαίνει η καινούργια χρονιά, με αισιοδοξία καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στον Υδροχόο. Ο ερωτισμός και το πάθος στην προσωπική σας ζωή εναρμονίζονται με την ανάγκη για περιπέτεια και δημιουργούν ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για εσάς και το ταίρι σας. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας που σας φέρνουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Η Πανσέληνος του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που έρχονται αιφνιδιαστικά και αρχικά προκαλούν ανασφάλεια. Διορατικότητα και διαίσθηση θα σας βοηθήσουν να βγείτε από πιθανά αδιέξοδα. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας διευκολύνει τις κινήσεις σας και επαναφέρει την ζωτικότητα σας.

Καρκίνος

Ο πρώτος μήνας του 2023 σας δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς επιδιώκετε να λειτουργήσετε αρμονικά με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Αρχικά η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο απογειώνοντας τη λίμπιντο σας. Ο ερωτισμός και το πάθος κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο. Μείνετε όμως μακριά από ζήλια και ανασφάλειες που μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις με το ταίρι σας. Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιό σας, εξωθεί στο να προχωρήσετε σε επόμενο επίπεδο στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, ακόμη κι αν χρειαστεί να δώσετε ένα τέλος σε σχέσεις που έχουν φθαρεί. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους σας βοηθά να αντιληφθείτε το παρασκήνιο που υπάρχει στον χώρο της δουλειάς.

Λέων

Ο Ιανουάριος σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια στον χώρο της δουλειάς τη στιγμή που καθυστερήσεις και εμπόδια θα σας ταλαιπωρήσουν. Όμως η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο σας βοηθά να δώσετε χώρο στη ζωή σας για το ερωτικό παιχνίδι που θα απογειώσει τη λάμψη και τη γοητεία σας. Νέες σχέσεις μπορεί να υπάρξουν καθώς εντυπωσιάζετε με το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που οφείλετε να τακτοποιήσετε. Σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο επανέρχονται στο προσκήνιο και αλλάζουν τα δεδομένα στην καριέρα σας. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους διευκολύνει την εξέλιξη στόχων και φιλοδοξιών.

Παρθένος

Ο ερωτισμός εκτοξεύεται στα ύψη τον Ιανουάριο καθώς ο Ήλιος κινείται στον Αιγόκερω για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μοναδικά, να αισθανθείτε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βοηθά να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν την σχέση σας. Παρεξηγήσεις, όμως, μπορεί να μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, γι' αυτό καλό θα ήταν να ελέγξετε κάθε αρνητικό συναίσθημα. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσετε αποφασιστικά σε στόχους και φιλοδοξίες που σας βοηθούν να εξελιχθείτε σαν προσωπικότητες. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος κεραυνοβολούν τη ζωή σας και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε μία επανασύνδεση.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις αρχές του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε μοναδικά για αυτό και υποδέχεστε τον καινούργιο χρόνο με κέφι και ζωντάνια. Ο ερωτισμός και το πάθος απογειώνονται καθώς μαγνητίζετε τα βλέμματα και κατακτάτε το αντικείμενο του πόθου σας. Η Πανσέληνος του μήνα μπορεί να σημάνει εξελίξεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Παρελθούσες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορούν να κλείσουν με επιτυχημένο τρόπο. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους σας βοηθά να προχωρήσετε στον σχεδιασμό ταξιδιών και επαγγελματικών κινήσεων που είχαν αναβληθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Σκορπιός

Ο Ιανουάριος σας βοηθά να τακτοποιήσετε υποθέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν προβληματισμοί για σχέσεις που έχουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για δύο στην προσωπική σας ζωή. Απολαμβάνετε τη συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάτε και των προσώπων που νιώθετε οικειότητα μαζί τους. Η Πανσέληνος του μήνα ανατρέπει τα δεδομένα στις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα που προσπαθούν να σας κατευθύνουν κατά το δοκούν. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους λειτουργεί βοηθητικά στον χώρο της δουλειάς και στην καθημερινότητα καθώς ξεπερνάτε καθυστερήσεις και αναβολές που προκαλούσαν άγχος το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Τοξότης

Η αρχή του χρόνου σας βοηθά να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας ενώ αυξάνεται η ανάγκη σας για διασκέδαση και κοινωνικότητα. Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, δίνοντας το μήνυμα να περάσετε όμορφα με τους φίλους και τους ανθρώπους που νιώθετε κοντά σας. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι ομορφαίνουν το πρόγραμμά σας και σας φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη να επαναξιολογήσετε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στον προϋπολογισμό σας.

Αιγόκερως

Νιώθετε πως η περίοδος αυτή είναι αφιερωμένη στον εαυτό σας καθώς επαναπροσδιορίζετε στόχους και βηματισμό σε όλα τα επίπεδα. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής, από το ζώδιό σας, σας καλούν να ανακαλύψτε τον εαυτό σας και να επανεξετάσετε τον τρόπο που κινείστε σε όλα τα επίπεδα. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Υδροχόο, στις αρχές του μήνα, βλέπετε τα οικονομικά σας να ανθίζουν και τη διάθεσή σας να εκτοξεύεται στα ύψη. Ερωτισμός και πάθος απογειώνουν την σχέση σας και δημιουργούν ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο. Η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο αγγίζει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας ή δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας.

Υδροχόος

Ο Ιανουάριος, στο μεγαλύτερο μέρος του, είναι μία περίοδος απολογιστικού χαρακτήρα για εσάς καθώς αναδεικνύονται ζητήματα του παρελθόντος πού οφείλετε να διαχειριστείτε. Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας στις αρχές του μήνα έχετε την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας και να διεκδικήσετε την απόλυτη προσοχή του συντρόφου σας. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείτε στον εγωισμό και να δώσετε την ευκαιρία στον άνθρωπο που αγαπάτε να εκφράσει σκέψεις και ανησυχίες. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει παρελθούσες καταστάσεις που σας προβληματίζουν στον χώρο της δουλειάς. Το παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια και σας φορτίζει συναισθηματικά. Μη διστάσετε να ανατρέψετε τα δεδομένα παίρνοντας αποφάσεις με βάση την διαίσθηση και την διορατικότητα σας.

Ιχθύες

Η ανάγκη να βρεθείτε με το φιλικό περιβάλλον είναι έντονη κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Σας δίνονται οι ευκαιρίες να διασκεδάσετε απολαμβάνοντας κοινές δράσεις που θα σας ενθουσιάσουν με τους φίλους σας. Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Υδροχόο εντείνει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να δημιουργήσετε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο. Το ταίρι σας αποτελεί σημείο αναφοράς στη ζωή σας για αυτό απολαμβάνετε κάθε στιγμή μαζί του. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν διεκδικώντας και πάλι να μπουν στη ζωή σας. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει την ερωτική σας ζωή καθώς επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές καθώς αλλάζετε τον τρόπο σκέψης και διαχείρισης των σχέσεων σας.

TAGS