ΖΩΔΙΑ

2/1: Σχέσεις και οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Ιανουαρίου 2023

2/1: Σχέσεις και οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Αφροδίτη σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε ζητήματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο και την Σελήνη στο Ταύρο μια περισσότερο ευέλικτη και διαλλακτική στάση θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε από μέρους σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με επαγγελματικά και οικονομικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ότι σας δίνει χαρά ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα ενδέχεται να σας δυσκολεύουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, εκτός του Άρη ανάδρομου στο ζώδιο σας προστίθεται και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω στα ουράνια δρώμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής ανάδρομος απέναντί σας είναι η κύρια διέλευση για εσάς αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να προκύπτει αυτή τη στιγμή ή κάτι που αφορά τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, έντονη η ανάγκη να αρχίσετε τη Νέα Χρονιά με όμορφα και δημιουργικά πράγματα ωστόσο θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη ώστε να μην απογοητευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, δυσκολίες μπορεί να φέρουν οι πλανητικές δυναμικές αυτή τη στιγμή γι αυτό προσπαθήστε να μην πιέσετε τα πράγματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ή να πιεστείτε εσείς η/ο ίδια/ος με τον οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, επαφές και συνδέσεις αυτή τη στιγμή χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γι αυτό κινηθείτε ευέλικτα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, θέματα αξιών είτε σε συναισθηματικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο ενδέχεται να σας απασχολήσουν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας σίγουρα σας βάζει σε σκέψεις αλλά είναι σημαντικό και εσείς να είστε ανοιχτή/ός και να μην φοράτε παρωπίδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οτιδήποτε σκέφτεστε να κάνετε σήμερα μεταφέρετέ το για αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, θέματα σπιτιού ή κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή ενδέχεται να έχει κινητοποιηθεί και να σας έχει προβληματίσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.