ΖΩΔΙΑ

Με αυτά τα ζώδια ταιριάζεις περισσότερο, σύμφωνα με το δικό σου


JTeam

3 Φεβρουαρίου 2023

Με αυτά τα ζώδια ταιριάζεις περισσότερο, σύμφωνα με το δικό σου
Mε ποια ζώδια ταιριάζεις ιδανικά, με ποια ζώδια δημιουργείς μια καλή σχέση/ φιλία και με ποια ζώδια καλύτερα να αποφύγεις τους στενούς δεσμούς (πόσο μάλλον τους ερωτικούς)

Είτε πιστεύεις πραγματικά στην αστρολογική ενέργεια είτε όχι, δύσκολα μπορεί να αμφισβητήσει κανείς πως ένας Παρθένος για παράδειγμα έχει εμμονή με την οργάνωση, τη τάξη και το πρόγραμμα. Ή ότι ένας Ταύρος είναι ιδιαίτερα αισθησιακός και σταθερός που δεν αλλάζει τις πεποιθήσεις του, ούτε με αίτηση. Ή ότι ένας Σκορπιός θα ζηλέψει μέχρι και τη σκιά του για παράδειγμα, είτε τέλος πως ένας Δίδυμος μπορεί να ασχοληθεί με το οτιδήποτε για μεγάλο χρονικό διάστημα και να βαρεθεί.

Και ενώ θα μπορούσαμε να αναλύσουμε ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά ζωδίων, είναι σημαντικό να δούμε με ποιον τελικά ταιριάζει το κάθε ζώδιο. Με ποιον δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό. Ποιος «συμπληρώνει τον άλλο», στην τελική;

Jenny.Gr

Φυσικά παίζουν ρόλο και οι ωροσκόποι, όπως επίσης και οι θέσεις του κάθε πλανήτη την εκάστοτε εποχή. Ωστόσο δεν θέλει και πολύ για να καταλάβουμε γιατί για παράδειγμα ένας Ταύρος δεν μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με έναν Κριό. Οξύθυμοι χαρακτήρες και οι δυο, χωρίς να κάνουν πίσω εύκολα και με μπόλικο πείσμα- και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Στον παρακάτω πίνακα, μπορείς να δεις αναλυτικά με ποια ζώδια ταιριάζεις ιδανικά, με ποια ζώδια δημιουργείς μια καλή σχέση/ φιλία και με ποια ζώδια καλύτερα να αποφύγεις τους στενούς δεσμούς, πόσο μάλλον τους ερωτικούς:

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS