ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν είναι καθόλου συναισθηματικά


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2023

Τα ζώδια που δεν είναι καθόλου συναισθηματικά
pexels
Σκέφτονται πάντα με τη λογική

Κάποια άτομα είναι πολύ συναισθηματικά και κάποια άλλα κινούνται μόνο με βάση τη λογική χωρίς να αφήνουν τα συναισθήματα να τους παρασύρουν.

Δρουν χωρίς κανέναν συναισθηματισμό ακριβώς επειδή φοβούνται ότι θα πληγωθούν κι έτσι αναπτύσσουν μηχανισμούς άμυνας που σε κρατούν σε απόσταση.

Τα άτομα αυτά, ανήκουν στα παρακάτω ζώδια:

Δίδυμοι

Έχουν το επικοινωνιακό χάρισμα και μια προσωπικότητα με πολύ ενδιαφέρον. Έχουν πρακτικό μυαλό και είναι ρεαλιστές ενώ προτιμούν να ζουν τη στιγμή χωρίς να επηρεάζονται από το συναίσθημα και αυτό που νιώθουν. Έτσι ό,τι κάνουν, το κάνουν πάντα με τη λογική.

Jenny.Gr
pexels

Παρθένος

Από τα πιο οργανωτικά και τελειομανή ζώδια. Αυτό σημαίνει πως για να τα πετύχουν όλα όπως θέλουν, πρέπει να σκέφτονται πάντα λογικά χωρίς συναισθηματισμούς. Κάπως έτσι, οι Παρθένοι δύσκολα θα επηρεαστούν από αυτό που αισθάνονται, βάζοντας πάντα τη λογική μπροστά.

Αιγόκερως

Είναι ένα από τα ζώδια της καριέρας που βάζουν πρώτα τη λογική και μετά όλα τα άλλα. Δεν θέλουν ποτέ να δείχνουν την ευαίσθητη πλευρά τους και το δράμα δεν τους ταιριάζει καθόλου. Βρίσκουν λύση για όλα γιατί έχουν τον πιο ρεαλιστικό τρόπο σκέψης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.