ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μπορούν να γίνουν το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση


JTeam

19 Φεβρουαρίου 2023

Τα 3 ζώδια που μπορούν να γίνουν το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση
Το να είσαι το "τρίτο πρόσωπο" σε μια σχέση δεν είναι κάτι που μπορούν όλοι να το αντέξουν συναισθηματικά, τα παρακάτω 3 ζώδια μπορούν πιο εύκολα να το διαχειριστούν

Μια σχέση πρέπει να προστατευθεί και από τους δυο και όταν συτό δεν συμβαίνει είναι πιθανό να μπει ένα «τρίτο πρόσωπο» που θα ταράξει τις ισορροπίες. Υπάρχουν εκείνα τα ζώδια που δεν θα έμπαιναν ποτέ σε μια σχέση αλλά και εκείνα που είναι που δεν έχουν έχουν αυτοέλεγχο και δεν θα σταματούσαν να διεκδικούν το άτομο που τους ενδιαφέρει (ακόμη και αν είναι σε σχέση) μέχρι να το κατακτήσουν. Το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι δύναμης και εξουσίας και αδιαφορούν για τα υπόλοιπα.

Δείτε παρακάτω ποια ζώδια γίνονται εύκολα το «τρίτο πρόσωπο»:

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι αναζητούν διαρκώς νέες περιπέτειες που μπορεί να είναι αρκετά περίεργες. Είναι αυθόρμητοι και πολύ πιο επιρρεπείς στο να μπλέκουν σε παράνομους δεσμούς και να γίνονται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Με το επικοινωνιακό τους χάρισμα είναι πολύ εύκολο να κλέψουν την καρδιά ενός ατόμου που βρίσκεται σε σχέση.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν έντονο πάθος τους και μπορεί πολύ εύκολα να εισβάλουν σε παράνομες σχέσεις, φυσικά όπου μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος. Η ηδονή που κρύβει το παράνομο, τους εξιτάρει γι' αυτό βγαίνουν συχνά εκτός ορίων στα αισθηματικά τους και περιπλέκονται συχνά ως το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

Aιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αντιστέκονται στα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις και βλέπουν με πιο ανοιχτό μάτι τις σχέσεις. Γι' αυτό μπορεί να μην καταλάβουν τη ζημιά που θα κάνουν αν μπουν σε μια σχέση. Θα ζήσουν τα συναισθηματά τους, χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.