ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες: Ποια ζώδια θα κάνουν νέα αρχή


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2023

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες: Ποια ζώδια θα κάνουν νέα αρχή
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 Φεβρουαρίου 2023 στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων θεωρείται πολύ σημαντική για τα επόμενα βήματα μας και μας γεμίζει με ελπίδα και δύναμη για να κάνουμε νέα ξεκινήματα

Νέα όνειρα, τέλος παλιών κύκλων, έντονοι συναισθηματισμοί και καθοριστικές αποφάσεις, μπορεί να συμβολίζει μια νέα Σελήνη, πόσο μάλλον στο ζώδιο του Ιχθύ.

Πρόκειται για μια φάση, η οποία μας καλεί να ξεκινήσουμε τώρα τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή μας, ενώ παράλληλα ο Κρόνος μένει στο περιθώριο, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για σωστές αποφάσεις και γερές βάσεις.
Ποια ζώδια λοιπόν, είναι η στιγμή να κλείσουν οριστικά τους παλιούς κύκλους και να μπουν σε μια νέα και καινούργια φάση της ζωής τους;

Ιχθύες

Θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, και θα έχετε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Το φεγγάρι αυτό, θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε καλά στα πόδια σας. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε και να μην τα παρατήσετε.

Παρθένος

Το 7ο Ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στις σχέσεις, τον γάμο και στις συνεργασίες σας. Μπορεί να έρθουν νέες γνωριμίες, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, με μακροπρόθεσμες προοπτικές που θα φέρουν και πάλι ενθουσιασμό στην καθημερινότητα σας. Αυτό το φεγγάρι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά.

Τοξότης

Αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην οικογένεια και στο σπίτι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και σας ζητά να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Μπορείτε να εξομαλύνετε σχέσεις με άτομα της οικογένειας που είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν ή αν βλέπετε ότι δεν έχετε κοινά σημεία να τους απομακρύνετε μια και καλή από τη ζωή σας. Στο μυαλό σας θα έχετε μόνο την ευτυχία σας και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κοντά σας όσους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS