ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα έχουν ξαφνικές αλλαγές στη ζωή τους μετά την Πανσέληνο (και θα είναι για καλό)


JTeam

8 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια που θα έχουν ξαφνικές αλλαγές στη ζωή τους μετά την Πανσέληνο (και θα είναι για καλό)
Το τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ουρανοκατέβατες λύσεις

Οι ημέρες που διανύουμε έχουν ιδιαίτερο αστρολογικό ενδιαφέρον και μετακινήσεις πλανητών που συμβαίνουν λίγες φορές μέσα στα χρόνια. Αυτή τη φορά, έχουμε την Πανσέληνο στους Παρθένους, η οποία μόλις εχθές ολοκληρώθηκε- ενώ πρωταγωνιστικοί πλανήτες είναι ο Άρης, ο Κρόνος, ο Ερμής και η Σελήνη με τον Ήλιο.

Ακούγοντας για Πανσέληνο, μαζί με τους πλανήτες του Άρη και του Κρόνου να παίρνουν νέα θέση στο αστρολογικό τοπίο, καταλαβαίνει κανείς πως οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ανατρεπτικές και κυρίως έντονες. Καθοριστικές, από αυτές που έρχονται για να αλλάξουν τη ζωή σου και να ανοίξουν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο. Πόσο μάλλον όταν ο Ήλιος βρίσκεται και στους Ιχθύες, το τελευταίο ζώδιο στη σειρά, το οποίο συμβολίζει και το κλείσιμο των κύκλων. Μέσα σε αυτό το τοπίο καταλαβαίνεις πως τα πράγματα δεν θα είναι βολικά και άνετα. Όμως υπάρχει και ένα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο στη συγκεκριμένη Πανσέληνο.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο, η οποία έρχεται να φέρει αποκαλύψεις που θα σε φέρουν «στον σωστό δρόμο». Δηλαδή όσο δύσκολες και αν είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν, γίνονται για καλό και για να συνειδητοποιήσεις την σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις στη ζωή, από εδώ και στο εξής.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα γεγονότα αυτά, και μετά την Πανσέληνο θα μπορέσουν να βρουν λύσεις, αλλά και ένα πιο καθαρό τοπίο- είναι οι: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.