ΖΩΔΙΑ

Ζώδια του νερού: 5 βασικά πράγματα που αν γνωρίζεις γι' αυτά, αλλάζουν τα πάντα


JTeam

14 Μαρτίου 2023

Ζώδια του νερού: 5 βασικά πράγματα που αν γνωρίζεις γι' αυτά, αλλάζουν τα πάντα
Μήπως είσαι ή έχεις μπλέξει με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ ;

Είτε ανήκεις στα ζώδια του νερού, είτε έχεις μπλέξει συναισθηματικά με ένα τέτοιο ζώδιο, αν γνωρίσεις 5 βασικά πράγματα για τη ψυχοσύνθεση τους, όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα και απλά.

Τα στοιχεία της φύσης που συνδέονται με τα εκάστοτε ζώδια, δεν είναι τυχαία αλλά αντιθέτως, μπορούν να μαρτυρήσουν πολλά για το άτομο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το νερό, γίνεται μια έντονη σφαίρα συναισθημάτων, και στα ζώδια που ανήκουν στην κατηγορία του νερού, τους αρέσει να «πηγαίνουν με την ροή» των πραγμάτων και κυρίως θεωρούνται παθιασμένα, ευαίσθητα, αλλά και με πολλή φαντασία.

Jenny.Gr


5 βασικά πράγματα για τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το συναίσθημα

Ζώδια του νερού και συναίσθημα πάνε μαζί. Στα πάντα. Τα άτομα των συγκεκριμένων ζωδίων έχουν έναν έντονο συναισθηματικό κόσμο, ο οποίος άλλοτε τους οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση και άλλοτε τους θολώνει ολότελα, παραμελώντας εντελώς τη λογική. Είναι πολύ δύσκολο για εκείνους να ελέγξουν τον συναισθηματικό τους κόσμο, γι' αυτό και πολλές φορές μπορεί κάποιοι να τους θεωρούν «υπερβολικούς» ή «υπερευαίσθητούς».

Η ευαισθησία τους, τα κάνει πιο δυνατά

Μπορεί να έχουν έντονο συναισθηματισμό και ευαισθησία, ωστόσο μέσα από εκεί αντλούν και τη δύναμη τους. Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα ζώδια, μπορούν να πληγωθούν εύκολα μιας και έχουν τη τάση να επενδύουν συναισθηματικά σχετικά γρήγορα, ωστόσο μαθαίνουν να γιατρεύουν τις πληγές τους και να κάνουν την ευαισθησία τους δύναμη.

Σκέφτονται υπερβολικά, αναλύουν τα πάντα, και δεν ελέγχουν τη φαντασία τους

Συνήθως θα θυμούνται τα πάντα. Θα γνωρίζουν τα πάντα και δεν θα ξεχάσουν ποτέ τίποτα. Όχι μόνο η σκέψη τους λειτουργεί 24,7, αλλά επίσης θα κάτσουν να αναλύσουν και την κάθε λεπτομέρεια- ενώ αν προσθέσουν και τη φαντασία τους στην όλη υπόθεση, θα τους δεις κάπως χαμένους στον δικό τους κόσμο.

Υποτιμούν τον εαυτό τους

Είναι άτομα που τους αρέσει να εστιάζουν στους άλλους. Περισσότερο θα ενδιαφερθούν για τον σύντροφο τους, παρά για τον ίδιο τους τον εαυτό. Με αποτέλεσμα να δίνουν προτεραιότητα σε κάτι έξω από εκείνους, γεγονός που συχνά τα οδηγεί στην παραμέληση, αλλά και στην υποτίμηση του εαυτού τους.

Έχουν υψηλές προσδοκίες

Ένας Σκορπιός για παράδειγμα, δεν έχει σημασία τι «θα προσφέρει εκείνος στο τραπέζι», αλλά θα τον ενδιαφέρει έντονα τι έχει το ταίρι του να του δώσει. Συχνά θεωρεί πως χάρη στο μυστήριο και το πάθος του, μπορεί να κατακτήσει τα πάντα, με αποτέλεσμα να περιμένει από τον απέναντι του, όχι απλά να είναι άψογος- αλλά να είναι και η καλύτερη του επιλογή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS