ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που είναι οι πιο πιστοί φίλοι


JTeam

19 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια που είναι οι πιο πιστοί φίλοι
pexels
Τα άστρα λένε πως έχουν τα χαρακτηριστικά του Χάτσικο

Λένε πως αν έχεις καλούς φίλους, προσεγγίζεις ευκολότερα την ευτυχία γιατί είναι μία από τις πιο ειλικρινείς σχέσεις αν έχει γερά θεμέλια.

Τα άστρα ξεχωρίζουν 4 ζώδια που έχουν τα χαρακτηριστικά του πιο πιστού και αφοσιωμένου φίλου και ώρα να ανακαλύψεις αν είσαι από τους τυχερούς που τα έχουν στη ζωή τους.

Δίδυμος

Το ζώδιο αυτό είναι ο καλύτερος ομιλητής αλλά και ακροατής του ζωδιακού κύκλου. Ακριβώς επειδή λατρεύει την συζήτηση δίνει πάντα προσοχή σε αυτά που λες. Είναι πολύ εκφραστικός και επικοινωνιακός, ενώ είναι εκείνος ο φίλος που θα μείνει μαζί σου μέχρι αργά τη νύχτα και θα σε κάνει να ξεχαστείς μιλώντας για τα πάντα.

Παρθένος

Είναι ένας πολύ πιστός φίλος. Αν έχεις κολλήσει σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, θα κάνει τα πάντα για να σε βοηθήσει είτε ψυχολογικά είτε οικονομικά, ή με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί. Φροντίζει πραγματικά για όλους τους φίλους του και δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει μόνη σου στα ζόρια. Μαζί θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την οποιαδήποτε δυσκολία και όλα τα εμπόδια. Πολλές φορές παίρνει τον ρόλο του πατέρα ή της μητέρας και βάζει τους φίλους του πάνω και από τον ίδιο του τον εαυτό.

Ζυγός

Ένας Ζυγός θέλει πάντα το καλύτερο για τους φίλους του. Λατρεύει την συντροφικότητα, γι' αυτό προσπαθεί πολύ σκληρά να διατηρήσει όλες του τις φιλίες και να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Θα κάνει σχεδόν τα πάντα για τους φίλους του για να τους βοηθήσει, ότι ώρα κι αν είναι. Είναι πάρα πολύ αξιόπιστο ζώδιο, ιδίως όταν μιλάμε για το γυναικείο φίλο και δεν πρόκειται να σου πει εύκολα ψέματα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος. Άξιος εμπιστοσύνης, ειλικρινής, αυθόρμητος, με την τάση να προστατεύει ό,τι του λες. Ωστόσο, θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς αν κάνεις κάτι που δεν του αρέσει, τότε μπορεί να εξαφανιστεί από τη ζωή σου χωρίς να σου εξηγήσει ποτέ το γιατί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.