ΖΩΔΙΑ

Κριός: Τα 3 ζώδια που είναι η χειρότερη ερωτική επιλογή για εσένα


JTeam

25 Μαρτίου 2023

Κριός: Τα 3 ζώδια που είναι η χειρότερη ερωτική επιλογή για εσένα
Ποιους πρέπει να αποφύγεις

Χρόνια πολλά αγαπημένοι μας Κριοί. Μπήκαμε στον γενέθλιο μήνα σας, η μέρα μεγαλώνει από αύριο και έφτασε η στιγμή που περιμένατε. Να ερωτευτείτε!
Εμείς είμαστε εδώ για να σας προστατεύσουμε από τις κακοτοπιές και να σας πούμε ποιους πρέπει να αποφύγετε.

Κριός

Αν και πολλοί λένε ότι είναι από τα λίγα ίδια ζώδια που ταιριάζουν, η αλήθεια είναι ότι δύο Κριοί δυσκολεύονται πολύ σε ερωτικό επίπεδο, εκτός αν μιλάμε για μία πολύ σύντομη παθιασμένη σχέση. Είναι ξεροκέφαλοι, εγωιστές και σχεδόν ποτέ δεν υποχωρούν.

Καρκίνος

Δύο ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου ερωτικά. Έχουν πολύ διαφορετικό σύστημα αξιών και προσωπικότητες, αλλά όχι με συμπληρωματικό τρόπο. Ο Κριός είναι περιπετειώδης, παρορμητικός και βαριέται εύκολα τις σχέσεις. Ο Καρκίνος, από την άλλη, είναι της σχέσης και περιμένει πολλά από τον Κριό, ο οποίος όμως δεν μπορεί να τα δώσει.

Ιχθύς

Άλλο ένα ζώδιο του Νερού, που είναι πολύ ευαίσθητο και δυσκολεύεται να καταλάβει τη συμπεριφορά του δυναμικού Κριού. Γενικά, δεν επικοινωνούν καλά ούτε σε φιλικό, αλλά ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, ο Κριός βαριέται εύκολα και βλέπει τον Ιχθύ ως υπερβολικά γκρινιάρη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.